Přejít na hlavní obsah
Bielenda Fresh Juice Orange hydratační micelární voda

Recenze Bielenda Fresh Juice Orange

hydratační micelární voda

Obohacená o drobné aktivní částečky, které na sebe při kontaktu s pletí vážou veškeré nečistoty a mastnotu, je micelární voda Bielenda Fresh Juice Orange. Díky těmto částečkám, tzv. micelám, zajišťuje voda důkladné odlíčení během pár minut a bez nutnosti tlaku nebo dření pleti. Micely jsou natolik účinné, že si hravě poradí i s odolným make-upem.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Obohacená o drobné aktivní částečky, které na sebe při kontaktu s pletí vážou veškeré nečistoty a mastnotu, je micelární voda Bielenda Fresh Juice Orange. Díky těmto částečkám, tzv. micelám, zajišťuje voda důkladné odlíčení během pár minut a bez nutnosti tlaku nebo dření pleti. Micely jsou natolik účinné, že si hravě poradí i s odolným make-upem.

Koupit

Bielenda Fresh Juice Orange recenze20

4.9
25
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Úžasná micelarna voda, neštipu ma oči a ani tvár. Opäť objednám.
    Kopie recenze od Silvia z notino.sk
    16. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. krasne odlici a co je pro mě hlavní nemám na ni alergickou reakci
    Pavla
    31. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Micelárka je skvělá, dobře hydratuje, ale co mě baví nejvíc je ta vůně. Na léto bude boží.
    Radka
    17. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Moje nejoblíbenější micelární voda, používám ráno i večer, nevysušuje, právě že dobře hydratuje :) je příjemná a hezky voní :)
    Irena
    17. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. Dobře odličuje a na pleti působí příjemně, ale trochu mi vadí ta vůně. Za tu cenu jsem jinak spokojená.
    Ivka
    30. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Tuto micelární vodu jsem vyzkoušela před nedávnem a vyhovuje mi. Hezky voní po pomerančích a opravdu důkladně vyčistí pleť. Vyzkoušejte a uvidíte.
    Bára
    29. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Tuto micelární vodu jsem si koupila náhodně a jsem velmi spokojená. Krásně hydratuje pleť, hezky čistí a také odličuje. Navíc příjemně voní a co je pro mě důležité, že neštípe do očí. Doporučuji.
    Ivana
    29. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Perfektní micelární voda, která nejen pleť čistí a hydratuje, ale i skvěle odličuje make-up i řasenku. Lze tedy používat na klasické čištění pleti, ale i na odlíčení a dočištění. Používám tedy 2x denně a jsem naprosto nadšená.
    Alena
    29. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Produkty od Bielendy ma vždy milo prekvapia, upútajú ma vôňamia balením a nakoniec zistím, že sú fakt fajn. Aj táto micelárka bol pokus, chcela som zmenu, nerada používam dlho ejden typ- a na pleť úplne super, jemne mi pleť očistí, nemám žiadne začervenané miesto, som spoko
    Klára
    29. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Jemná micelárka so sviežou vôňou. Vôňe som sa trrochu obávala, že bude produkt pôsobiť umelo ale je to príjemné a nevtieravé. Odličujem ňou pleť, na oči používam iný odličovač. Praktické balenie- žiadne šróbovanie...
    Dia
    29. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Skvělá odličovací voda za super cenu. Navíc krásně voní.
    Tereza
    27. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Naprosto dokonalá vůně! :)
    Adéla
    27. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Tato micelární voda dokonale čistí a odličuje. Pleť je krásně čistá, zbavená mastnoty a hydratovaná. Ideální pro citlivou pleť. Ze začátku mi trošku vadila vůně, ale zvykla jsem si. Můžu doporučit.
    Jana
    26. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Dobře odličuje a zbavuje pleť nečistot. Vhodná i na odlíčení očí. Nedráždí ani neštípe. Zanechává pleť krásně hydratovanou a svěží a navíc příjemně voní.
    Michaela
    26. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Micelárka tak nádherne vonia, že sa vždy večer teším na odličovanie! :) Úplne svieža citrusová. Okrem toho pleť super vyčistí. Za mňa pomer cena/výkon totálna spokojnosť :)
    Silvia
    21. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. I really like the smell, I feel my face so clean.
    Jimena
    20. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. So soft for my skin, I love it!
    Alicia
    20. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Hydratující, pěkně voní, je příjemná i pro citlivější pleť
    Martina
    20. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Skvěle odlíčí jak pleť, tak lze použít i na odlíčení očí, protože vůbec neštípe a nedráždí. Příjemné překvapení od nepříliš známé značky.
    Milena
    19. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. První přípravek co jsem od této značky vyzkoušela a určitě můžu doporučit. Příjemně voní, nedráždí oči a makeup odličuje velmi snadno.
    Veronika
    15. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?