Přejít na hlavní obsah
Benton Aloe  BHA hydratační tonikum

Recenze Benton Aloe BHA

hydratační tonikum

Vdechněte své unavené pleti nový život. Hydratační tonikum Benton Aloe BHA v jediném kroku odstraňuje odumřelé kožní buňky a zároveň intenzivně hydratuje a vyživuje. Okamžitě po každé aplikaci zůstane vaše tvář jemná a zklidněná.

-20 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Vdechněte své unavené pleti nový život. Hydratační tonikum Benton Aloe BHA v jediném kroku odstraňuje odumřelé kožní buňky a zároveň intenzivně hydratuje a vyživuje. Okamžitě po každé aplikaci zůstane vaše tvář jemná a zklidněná.

Koupit

Benton Aloe BHA recenze20

4.7
44
5
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Pokud máte citlivou pokožku, NEKUPOVAT!!! Tak velkou alergickou reakci jsem snad ještě nedostala. Je mi to moc líto protože produkt funguje, viděla jsem výsledky i po jednom použití, krásné lesklá pokožka. Ale po druhém dni používání jsem se vzbudila s totálně červeným obličejem a pupínky. 😥 Na citlivou pokožku ke sklonem k alergii určitě ne.
    Viktorie
    19. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Miluju! Na doporučení kamarádky jsem zakoupila, a uplne mi mění pleť ❤️. Mám méně pupínků, a také díky exfoliačním účinkům méně “ucpaných pórů”☺️. Společně s niacinamidem super 🥰 a mám o dost méně viditelné póry.
    Dominika T.
    15. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Veľmi vhodné aj pre mastnú pleť so stopami akné, pleť ukľudňuje a po aplikácii je pleť krásne jemná. Hodila by sa na balenie pumpička, aby sa tonikom lepšie dávkovalo.
    Kopie recenze od Jana K. z notino.sk
    29. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Kupujem opakovane.
    Kopie recenze od Jana V. z notino.sk
    12. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Lepšie pleťové tonikom som nenašla. Perfektne pleť hydratuje.
    Kopie recenze od Ria z notino.sk
    2. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Cire tonikum,ani gel ani voda, ocenila by som pumpicku ide tazko z flasky lebo je tvrda a tekutina hustejsia ako voda. Vona jemna ako aloe, na to ze je to exfoliant je naozaj mega jemny ,troska mi prekaza "soplova konzistencia" ako aloe..a rychlo sa vstrebe tak nie je o com. Neirutuje,nestipe,hydratuje.
    Kopie recenze od Katarína P. z notino.sk
    17. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Tohle tonikum s kys salicylovou je úplný zázrak pro mojí středně aknózní pleť s tendencí k začervenání. Pomáhá i na černé tečky na nose. Používám po 2fázovém čištění. Poté je třeba pleť hydratovat, používám LRP Cicaplast.
    Natálie D.
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Pomohl mi od černých teček, hydratuje a pleť je taková nacucaná.
    Iveta
    22. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Tento tonik som si prvýkrát kúpila na odporúčanie mojej priateľky. Od tej doby iný nepoužívame. Moja pleť je po ňom spokojná, hydratovaná a viditeľne svieža. Používam ho ráno aj večer ako prvý krok po vyčistení pleti.
    Kopie recenze od Lucia B. z notino.sk
    3. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Zkouším tento toner poprvé a jsem spokojená, pleť je po něm jemná, hydratovaná a moc příjemná. Je bez parfemace a vůbec mi pleť nedráždí. Přijde mi, že pleť i trochu zklidní.
    Petra Č.
    27. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Produkt jsem uz dvakrat dopouzivala do posledni kapky a muzu rict ze je uzasne pro smisenou/mastnou plet. Naneste na vlhkou vycustenou plet vecer ci rano, neaplikujte na ti vit. C nebo niancinamide. Jen lehke ingredience
    Hana
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Nie je zle, hladala som trochu lacnejsiu nahradu za geek snd gorgeous Calm down, zial toto sa mu nevyrovna ano zdaleka.
    Kopie recenze od Ada z notino.sk
    3. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. užasné tonikum / až esencia . je takova hustější a krasne jemna pleť ;)
    hanka
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Najlepšie tonikum aké som kedy vyskúšala. Pleť je po ňom spokojná, ako keby napitá. Je super na podráždenú pokožku s akné, pleť krásne upokojí.
    Kopie recenze od Bibi z notino.sk
    3. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Najlepší toner aký som mala možnosť vyskúšať. Skušala som mnohé značky typu inkeylist, some by me,cosrx a klasiku kt sa dá zohnať v predajniach a vždy sa k tomuto toneru vraciam. Jednoduchá aplikácia 2x denne, používam ráno po umytí tváre , potom nanesiem hydratačný krém (používam od Mixa Hyaluron rich a následne make up). Nespôsobuje žiadne akné. Je pravda že ja mám mastnú pleť a používam veľa hydratácie a som mastnejšia ale je dôležité povedať že aj napriek tomu moja tvár je bez akné a pórov. Odporúčam kombinovať na večer s tým istým kremom a sérom s vysokým obsahom niancinamide a zinku.
    Kopie recenze od Romana C. z notino.sk
    30. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Tonikum som dostala ako darček k nákupu. Som z neho milo prekvapená a veľmi rada ho používam vždy večer. Mam po ňom pocit, že je moja pleť čistejšia a žiarivejšia.
    Kopie recenze od Micun z notino.sk
    13. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Kupila som ich uz 6-7 a kym budu predavat tak budem kupovat
    Kopie recenze od Anna N. z notino.sk
    17. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Vynikajúce tonikum pokiaľ ide o účinnosť a jednoduchosť aplikácie - vklepávaním do pleti. Možno by mal ale výrobca pouvažovať nad vhodnejším fľaštičkovým aplikátorom, ktorý výrobok nenastrieka pohodlne do dlane, ale vyrazí z fľaše ako týždenne navretá vyrážka :-) Dve aplikácie som mala na zrkadle. Ale samotný výrobok - ešte kúpim, fakt dobrý.
    Kopie recenze od Inga z notino.sk
    16. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Hydratační efekt má, konzistence je na tonikum nezvyklá, ocenila bych tekutější. Za mě lépe funguje aplikace na vlhkou pleť.
    Sabina
    6. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Super produkt. Vyskúšala som veľa veci na pleť toto je top.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    30. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?