Přejít na hlavní obsah
Bentley Momentum Intense parfémovaná voda pro muže

Recenze Bentley Momentum Intense

parfémovaná voda pro muže

Intenzivní. Mužná. Charismatická. Taková je parfémovaná voda pro muže Bentley Momentum Intense, která vám dodá kapku sebevědomí do každého dne. Její dřevitá vůně s akordy vzácné pravé ambry dokonale podtrhne vaše charisma a stane se vaší neodmyslitelnou součástí.

Koupit

Intenzivní. Mužná. Charismatická. Taková je parfémovaná voda pro muže Bentley Momentum Intense, která vám dodá kapku sebevědomí do každého dne. Její dřevitá vůně s akordy vzácné pravé ambry dokonale podtrhne vaše charisma a stane se vaší neodmyslitelnou součástí.

Koupit

Bentley Momentum Intense recenze19

4.6
18
3
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. vždy som túto vôňu miloval, ale posledná skúsenosť ma sklamala, nemá tú silu a výdrž ako kedysi, akoby to bola nejaká lacnejšia replika
    Kopie recenze od Tomáš z notino.sk
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. za ty peníze fajn vůně, není agresivní hodí se na běžné nošení po celý rok
    Richard
    18. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Voní jako dražší vůně, svěží a přitom dřevitá. Výdrž velmi dobrá, za tu cenu doporučuji.
    Erik
    7. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Vůně dřevitá pro pořádnýho chlapa, ta ambra a pižmo dodává skvělý pocit
    Pavel
    16. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. vynikajúci...dlhá výdrž..návyková vôňa
    Kopie recenze od Katarína P. z notino.sk
    30. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Dárek pro manžela a musela jsem hned koupit další 2 balení. Nádherná vůně, nevtíravá, svěží, není těžká, nebolí z něj hlava 😄
    Nela
    23. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Super parfém veľmi sa podobá na Armani Acqua di Giò, ale vydrží oveľa viac 4 - 5 hod. Luxusné, svieže a Sexi ... ⭐⭐⭐⭐⭐
    Kopie recenze od Marek z notino.sk
    12. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Vynikající neotřelá vůně vhodná na teplé letní měsíce. Kupuji znovu.
    Polsonside
    4. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. TOP
    Kopie recenze od Rudolf B. z notino.sk
    20. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Kúpila som ju manželovi, nádherná podmanivá vôňa, pre mňa jedna z najlepších vôbec.
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    9. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Tuto parfemovanou esenci vrele vsem doporucuji krasna vune kterou citite vy i vase okoli . Pred nedavnem jsem zkusil podle ohlasu parfemovanou vodu ARMANI Profondo vune o nicem Armani Profondo je pouze prelita voda z vodovodniho kohoutku lehce pokapana mandarinkovou stavou prelita do modre sklenice z nazvem Armani -- k teto parfemovane vode BENTLEY MOMENTUM INTENSE jse Armani nemuze srovnavat je to pouze znacka ktera jse tvari byt znackou a ktere to moc ani nejde . Bentley u me vede na plne care Vydrz i vune dostacujici krasna u me zatim top vune . Doporucuji ....
    Roman
    1. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Som velmi spokojny, vona je uzasna a vydrzi velmi dlho.
    Kopie recenze od Rado z notino.sk
    9. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Som velmi spokojny, vona je uzasna a vydrzi velmi dlho.
    Kopie recenze od Rado z notino.sk
    9. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Nádherná vůně ale naprosto mizivá výdrž a navíc nepochopitelně pálí když ji aplikujete na oholená místajako podpaží.
    Pavel
    3. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Prijemna nevtirava vune
    Veronika K.
    3. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Silná, no zároveň príjemná a podmanivá vôňa. Veľmi príjemné a hrejivé spojenie drevín a kvetín, elegancie a ľahkosti, sily a bezstarostnosti.
    Kopie recenze od Vládes z notino.sk
    4. dubna 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. skvela vona
    Kopie recenze od Cyril z notino.sk
    11. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  18. Neskutočné nádherná vôňa!!!
    Kopie recenze od Stano z notino.sk
    9. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. Vôňa je príjemná avšak s nulovou výdržou, po pol hodine ani stopy. Flakón klasický hranatý s kovovou povrchovou úpravou, vrchnák sa rozpadol po dvoch dňoch používania.
    Kopie recenze od Du54n z notino.sk
    7. prosince 2017
    Byla recenze užitečná?