Přejít na hlavní obsah
Beauty Formulas Vitamin C rozjasňující pleťové sérum

Recenze Beauty Formulas Vitamin C

rozjasňující pleťové sérum

Rozjasňující pleťové sérum s vitaminovým komplexem

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Rozjasňující pleťové sérum s vitaminovým komplexem

Koupit

Beauty Formulas Vitamin C recenze14

4.6
14
4
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Výborné sérum C, vyhovuje ve všech směrech mám už druhé balení, překvapilo mě, že za tak nízkou cenu efekt lepší než u mnohem dražších značek. Doporučuji!
    RADKA
    13. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Příjemné sérum, voní pěkně se roztírá, doporučuji a určitě koupím znovu😊
    Lucie
    24. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. nejlepší věc na světě za málo peněz strašně mi pomohlo s akné
    ali
    23. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Sérum má ovocnú (pomarančovú) vôňu, ktorá nemusí každému vyhovovať, a cítiť ju ešte dlho po nanesení. Má príjemnú konzistenciu a rýchlo sa vstrebáva. Používam ho ráno pod krém. Raz som si ho omylom naniesla po chemickom peelingu a reakcia boli vyrážky, takže bacha na to, pleť nesmie byť podráždená 😉
    Kopie recenze od Ľubica z notino.sk
    30. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. příjemné, pleť nedráždí a hezky hydratuje
    Lucie
    20. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Neskutečně mě výrobek překvapil, za tu cenu opravdu úžasný, měla jsem pigmentové skvrny po akné a po pár užitích vidím opravdu zlepšení. Za mě super!
    Martina
    11. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Příjemné sérum. Není příliš parfemované a je příjemné na pleť. Každopádně výsledek nemohu hodnotit, žádný jsem nepozorovala.
    Petra
    7. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Příjemné lehké a jemné sérum. Pleť ho přijala bez výhrad i přes kombinaci suchých i mastných zón na obličeji. Reakce pleti je i po celém 12 hodinovém dni, kdy je pleť zatížená, stresem, klimatizací a chemií v rozprašovači, velmi dobrá!! Rozhodně pořídím další na i zimu.
    Eliška
    1. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Produkt moc hezky voní, krásně se roztírá. Pleť je rozzářená. Určitě doporučuji :)
    Petra V.
    21. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Does not have an effect. Vitamin C works well for pigmentation, and this serum has absolutely no effect at all. Smells good and feels nice to apply, but doesn't work.
    Olesia
    15. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Příjemná konzistence.
    Miroslava
    5. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. příjemná konzistence, hezká vůně
    Adéla H.
    24. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Jsem velice spokojená, určitě zase objednám. V kombinaci s tonikem stejné značky se vyrovná daleko dražším přípravkům na zesvětlení pleti proti tmavým skvrnám. Určitě doporučuji.
    Alena V.
    15. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Byla jsem opravdu mile překvapena!! Za tu cenu - luxusní, určitě ještě objednám :)
    Helena M.
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze