Přejít na hlavní obsah
Batiste Blush Flirty Floral suchý šampon cestovní balení

Recenze Batiste Blush Flirty Floral

suchý šampon cestovní balení

I neumyté budou krásné a voňavé. Řeč je o vašich vlasech. Suchý šampon pro objem a lesk Batiste Fragrance Blush by neměl ve vaší zkrášlovací výbavě nikdy chybět. Dokáže totiž zachránit situaci, když potřebujete, aby vaše vlasy vypadaly jako čerstvě umyté, ale nemáte víc než 5 minut času.

Koupit

I neumyté budou krásné a voňavé. Řeč je o vašich vlasech. Suchý šampon pro objem a lesk Batiste Fragrance Blush by neměl ve vaší zkrášlovací výbavě nikdy chybět. Dokáže totiž zachránit situaci, když potřebujete, aby vaše vlasy vypadaly jako čerstvě umyté, ale nemáte víc než 5 minut času.

Koupit

Batiste Blush Flirty Floral recenze20

4.5
15
5
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Pro mě nejlepší ze šamponů Batiste, krásně voní.
    Šárka
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nevidím žádnou změnu, nevím.
    Markét
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Krásně voní
    Šárka W.
    13. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Hezky voní, fleky ve vlasech mi nedělá. Malé balení mi vystačí dlouho a na cesty je perfektní. Cena byla do 40kč v akci, takže pro mě spokojenost.
    Monika M.
    18. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Kupuji opakovaně. Batiste jsou za mě nejlepší suché šampony. A vůně Blush je má nejoblíbenější :)
    Katka P.
    26. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Pekná vôňa, účel splni, kupujem si mini SOS balenie do kabelky a doteraz nesklamal keď ho bolo treba :)
    Kopie recenze od Katarína P. z notino.sk
    29. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Skoda, ze nemozem pridat fotku tesne po aplikacii :D Dovolim si hodnostit nakolko mam uz dost velku skusenost so suchymi samponmi. Po aplikacii aj z dialky zanechava extremne bielu naloz na vlasoch(mam stredne hnede) :D. Totalne jak biele sediny, ale na druhej strane to islo krasne rozhrabat do stratena prstami hned po zaschnuti(15sek.). Masnota z vlasov zmizla a vlasy ostali krasne nadychane. Urcite sa planujem k tomuto produktu vratit.
    Kopie recenze od Eny z notino.sk
    16. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Spokojenost , funkční suchý šampon
    Karla
    13. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Tento suchý šampon opět nezklamal, doporučuji všem, kteří chtějí pěkný a voňavý účes bez mastnoty. Nemusíte si mýt vlasy každý den. Vyzkoušela jsem několik značek, ale Batiste je nej....
    kamila
    14. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Výborný pomocník tam, kde není možnost hlavu umýt, nebo pro rychlé oživení zmaštěných vlasů. Kabelková velikost.
    Jajinda
    8. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Vše ok
    Jarmila B.
    24. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Krásně voní, dodá objem, zanechává lehce našedlý tón na tmavých vlasech.
    Zákazník z notino.cz
    31. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. Krásně voni,jednoduchá aplikace, je perfektní.
    Zákazník z notino.cz
    3. října 2016
    Byla recenze užitečná?
  14. Splňuje účel, je příjemný ve vlasech. Parfemace není moc hezká.
    Zákazník z notino.cz
    24. srpna 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Super šampon, krásně voní a je příjemný ve vlasech.
    Zákazník z notino.cz
    17. srpna 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. splňuje účel a krásně voní
    Zákazník z notino.cz
    31. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. Jsem spokojená, vlasy jsou načechrané a svěže voní.
    Jitka
    30. března 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. Skvělý suchý šampón. Vlasy vypadají jako čerstvě umyté, takže doporučuji, spokojenost
    Zákazník z notino.cz
    8. února 2016
    Byla recenze užitečná?
  19. Vyzkoušela jsem na doporučení a je super. Dodal vlasům objem,vlasy jsou jak umyté a aji voní. Objednám si určitě další.
    Zákazník z notino.cz
    13. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  20. skvělý šampon, ale balení je malé.
    Zákazník z notino.cz
    4. prosince 2015
    Byla recenze užitečná?