Přejít na hlavní obsah
Barnängen Oil Intense jemný sprchový krém pro suchou až velmi suchou pokožku

Recenze Barnängen Oil Intense

jemný sprchový krém pro suchou až velmi suchou pokožku

Máte-li suchou až velmi suchou pokožku, není od věci ji pravidelně rozmazlovat takovou péčí, která ochrání její přirozenou rovnováhu. A s tím vám pomůže jemný sprchový krém Barnängen Oil Intense. Je plný přírodních surovin včetně oleje ze švédské plané růže. Pokožka tak zůstane hydratovaná a na dotyk sametově hebká.

Koupit

Máte-li suchou až velmi suchou pokožku, není od věci ji pravidelně rozmazlovat takovou péčí, která ochrání její přirozenou rovnováhu. A s tím vám pomůže jemný sprchový krém Barnängen Oil Intense. Je plný přírodních surovin včetně oleje ze švédské plané růže. Pokožka tak zůstane hydratovaná a na dotyk sametově hebká.

Koupit

Barnängen Oil Intense recenze20

4.8
78
12
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nechápu, že někdo kritizuje vůni, ta je jedna z nejlepších, co jsem kdy u sprchových gelů poznala. Jinak účel splní. Takže paráda.
    Kristýna
    8. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Dostala jsem ho zdarma a rovnou vyhodila. Na pokožce pálil.
    Marie E.
    7. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Úžasný sprcháč. Jemný, nevysušuje a krásne vôní.
    Kopie recenze od Karolína S. z notino.sk
    3. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Ani jsem nevyzkoušela. Parfemace mi byla nepříjemná
    P.
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Úžasne jemný a kremový sprchovy gél.
    Kopie recenze od Veronika B. z notino.sk
    8. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Najlepší sprchac
    Kopie recenze od Katy z notino.sk
    30. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Úžasný produkt a ta vůně!
    Nikola H.
    4. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Nádherná vůně - jemně hydratuje.
    Veronika
    1. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Milujem netradičné konzistencie. A tento sprchový zázrak medzi ne patrí. Je jemný a pokožku zanechá krásne hebkú. A o kvetinovej vôni ani nehovorím. Tá ma preniesla do slnkom zaliatych jarných dní.
    Kopie recenze od Michaela K. z notino.sk
    8. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Hydratačný sprchovací krém Oil Intense, ktorý ma očaril svojou veľmi príjemnou krémovou konzistenciou s vôňou divokej ruže. Už pri sprchovaní a umývaní pokožky som mala pocit príjemnej hydratácie pokožky a relaxu pre moje zmysly. Pokožka mi ostávala jemná a hladká aj na dotyk. Obrovským benefitom je príjemná jemná vôňa, ktorá prevonia celé telo. A voňať po divokých ružiach sa mi veľmi páči.
    Kopie recenze od Katus z notino.sk
    7. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Moja stalica v sprchovom kute v zime. Dobre peni,krasne upokojujuco vonia.
    Kopie recenze od Katarína P. z notino.sk
    2. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Nádherne prevonia pokožku vôňou ruží. Zaujímavá konzistencia, nie typicky sprcháčová. Pokožka je jemná 👍🏻
    Kopie recenze od Renka z notino.sk
    27. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Sprchový krém ma veľmi jemnú príjemnú kvetinovú vôňu. Vhodný aj na veľmi suchú a citlivú pokožku. Zanecháva ju hebkú, hydratovanú a vyživenú.
    Kopie recenze od Veronika95 z notino.sk
    24. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Tento sprcháč je naozaj veľmi príjemný k pokožke. V zime ju mám extrémne suchú, no vďaka pravidelnému používaniu tohto sprchového krému zmizli nepríjemné biele šupinky. Pokožku zanecháva jemnú, príjemnú na dotyk. Jediné sklamanie, no určite nie negatívum, je trošku menej výrazná vôňa, akú ja od sprcháčov očakávam. Pre ešte intenzívnejší efekt hydratovanej pokožky odporúčam používať spolu s telovým balzamom All Over Rescue.
    Kopie recenze od Nikola z notino.sk
    24. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Je perfektný. Pokožku zanecháva jemnú a príjemne voňavú.
    Kopie recenze od Ivka H. z notino.sk
    21. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Tento sprchový krém prenádherne vonia, príjemne moju pokožku hydratuje a zanechá ju jemnú a hebkú. Je dokonalý, úplne som sa zamilovala. Nedráždi moju vysušenú pokožku práve naopak pekne mi ju upokojí. Ja ho maximálne odporúčam, som nesmierne spokojná. :)
    Kopie recenze od Soňa K. z notino.sk
    19. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Veľmi milujem Barnängen sprchový krém. Má všetko v sebe čo potrebujem. Má jemnú ale veľmi dobrú vôňu. Moja pokožka po nej ostáva sviež a hebká. Trošku by som vytkla, že dosť ťažko sa vytláča z fľaše. Inak môžem iba odporúčať.
    Kopie recenze od Kitti S. z notino.sk
    19. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Tento sprchový krém krásne vyživil moju pokožku bez toho aby ju nejakým spôsobom zaťažil či zanechal na pokožke nepríjemný film. Pred jeho používaním bola moja pokožka veľmi vysušená a dokonca vyhádzaná ( alergická reakcia ) a tento sprchový krém mi vďaka svojim skvelým zložením pomohol sa tohto problému zbaviť. Navyše má krásnu vôňu a aj farbu. Keď ho do používam určite si obstarám ďalšie balenie. A Vám ktorý ešte váhate či ho skúsiť ho vrelo odporúčam!
    Kopie recenze od Lucia Lulu Z. z notino.sk
    18. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Jemný sprchovací krém hydratuje pokožku a zanecháva ju po osprchovaní jemnú a hebkú. Má príjemnú vôňu a dobrú konzistenciu.
    Kopie recenze od Klarissa z notino.sk
    17. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Napriek extrémne vysušenej (atopickej) pokožke, je toto naozaj jemný, čistiaci krém, ktorý ju vyživí a dodá potrebnú hydratáciu. Samozrejme, ideálne je kombinovať ho aj s telovým mliekom, ale oproti bežným sprchovým krémom/gélom je určite cítiť rozdiel. Má aj jemnú vôňu, ktorú si zamilujete, ak máte radi ruže.
    Kopie recenze od Viktória K. z notino.sk
    17. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?