Přejít na hlavní obsah
Barnängen Nutritive sprchový krém pro suchou až velmi suchou pokožku

Recenze Barnängen Nutritive

sprchový krém pro suchou až velmi suchou pokožku

Dopřejte své suché pokožce intenzivní péči i během mytí. Sprchový krém Barnängen Nutritive Shower Cream šetrně zbavuje pokožku celého těla nečistot, aniž by ji vysušoval. Složení obohacené o ostružiník morušku z Laponska a 7 % cold creamu pomáhá chránit přirozenou rovnováhu vlhkosti pokožky a zanechává ji pružnou a jemnou.

Koupit

Dopřejte své suché pokožce intenzivní péči i během mytí. Sprchový krém Barnängen Nutritive Shower Cream šetrně zbavuje pokožku celého těla nečistot, aniž by ji vysušoval. Složení obohacené o ostružiník morušku z Laponska a 7 % cold creamu pomáhá chránit přirozenou rovnováhu vlhkosti pokožky a zanechává ji pružnou a jemnou.

Koupit

Barnängen Nutritive recenze20

5.0
28
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Od této značky mám už asi čtvrté balení sprcháče a všechny byly super. Na suchou pokožku je to zázrak!
    Lea
    16. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Sprchový gél som si kúpila na odporúčanie, alebo mám problémy so suchou pokožkou a väčšina sprcháčov mi tento stav ešte zhoršila. S týmto je to iné a aj po sprchovaní mám pretrvávajúci pocit hydratovanej pokožky. Za mňa teda super.
    Kopie recenze od Marie z notino.sk
    13. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Skvelá starostlivosť o pokožku po zime. Po sprchovaní je koža krásne jemná. Sprchový gél navyše veľmi príjemne a sviežo vonia.
    Kopie recenze od Viktória z notino.sk
    9. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Příjemně jemně a dlouho voní, pokožka je hydratovaná a jemná. Jsem s tímto sprchovým krémem nadmíru spokojená.
    Sabina
    3. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. krasne vonia, je velmi prijemny na tele a po osprchovani je pokozka pekne jemna
    Kopie recenze od lucia z notino.sk
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Sprchový krém má peknú konzistenciu. Trošku som teda v sprche bojovala s otváraním, ale nakoniec sa podarilo.
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Tento typ sprcháče jsem vyzkoušela poprvé a lituji, že jsem nezkusila už dřív. Kůži mám krásně hladkou jak miminko a přitom příjemně voní. Jsem překvapená a doporučuji!
    Zuzka
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Bola som veľmi príjemne prekvapená týmto sprchovým krémom. Vonia krásne a je veľmi príjemná na koži.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Velmi příjemná vůně krému. Voní čistě a na pokožce je opravdu jemný. Jsem moc spokojená.
    Kristýna
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Môžem povedať len jediné - pecka! Dlho som hľadala nejaký sprchový krém, ktorý by mi pomohol s mojou suchou pokožkou a konečne som našla to pravé! Určite odporúčam všetkým, ktorí majú problémy so suchou pokožkou, neoľutujete!
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Nádherná vůně a úžasná hydratace pokožky. V zimě dlouhodobě bojuji se suchou pokožkou, no tenhle sprchový krém mně letos zachránil!
    Julča
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Moc příjemná vůně. ideální na moji suchou pokožku. určitě koupím znova
    Petra
    22. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Úžasný sprchový krém, nádherne vonia, a pokožka po ňom zostáva krásne jemná a hydratovaná... Som s ním maximálne spokojná... Milujem túto značku!
    Kopie recenze od Beatrix z notino.sk
    5. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Hydratuje, nedráždí pokožku, našla jsem to pravé. Kupte si také mléko, skvěle se doplňují.
    Věra K.
    11. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Príjemná a jemná vôňa kvetín + hydratácia suchšej pokožky. Odporúčam :)
    Kopie recenze od Diana D. z notino.sk
    26. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Nádherně hydratuje pokožku, super konzistence a vůně.
    Simona B.
    7. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. krásně hydratuje a nádherně voní, super sprcháč
    magdalena
    28. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Zboznuji! Uz mam treti baleni a uz nemam ani chut zkouset cokoliv jineho. Nadherna vune, konzistence, hydratuje, proste super!
    Marika J.
    22. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Jedno z nejlepších sprchových mlék, které jsem kdy měla.Poprvé jsem dostala jako dárek, ale podruhé už koupím sama.
    Ivana
    12. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. Nádherně voňavé sprchové mléko - koupím znova.
    Mag
    12. července 2018
    Byla recenze užitečná?