Přejít na hlavní obsah
Banila Co. clean it zero revitalizing odličovací a čisticí balzám pro regeneraci a obnovu pleti

Recenze Banila Co. clean it zero revitalizing

odličovací a čisticí balzám pro regeneraci a obnovu pleti

Odstraňuje i voděodolný make-up, důkladně čistí pleť a chrání před volnými radikály – to vše zvládne odličovací čisticí balzám Banila Co. clean it zero revitalizing v jednom kroku. Kromě toho obsažené antioxidanty, jako je vitamin E nebo resveratrol, ochrání vaši pleť před volnými radikály. 

-15 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Odstraňuje i voděodolný make-up, důkladně čistí pleť a chrání před volnými radikály – to vše zvládne odličovací čisticí balzám Banila Co. clean it zero revitalizing v jednom kroku. Kromě toho obsažené antioxidanty, jako je vitamin E nebo resveratrol, ochrání vaši pleť před volnými radikály. 

Koupit

Banila Co. clean it zero revitalizing recenze20

5.0
36
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Skvelý produkt. Aplikácia je úplne jednoduchá. Naozaj nepotrebujete už žiadne odličovacie tampóny. Krásne vyčistí pleť a odlíči dokonca aj oči. Kúpila som na skúšku a určite nezostanem len pri jednom balení.
    Kopie recenze od Nika z notino.sk
    17. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Příjemný, nevysušuje.
    Anna
    13. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Dokončuji první balení a určitě koupím znovu. Krásně odlíčí i malé množství produktu, pocit na pokožce po odlíčení příjemný, hydratovaný, bez podráždění. Pouze nepoužívám na odlíčení očí (odlíčí a nepálí, ale nenašla jsem potrvzeni o oftalmologickem testu). Oceňuji, že člověk nemusí používat kosmetické tamponky (ekologické i ekonomické).
    Ivana
    22. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Toto je prvý odličovací balzam, ktorý som vyskúšala. Vystihla som ho za super cenu 11,20 EUR. Používala som ho ako prvý krok v rámci dvojkrokového odličovania. V balení je aj špachtlička na naberanie. Balzam má konzistenciu ako kokosový olej a po rozotretí v dlaniach sa roztopí, aj keď nie úplne. Po aplikácii na tvár sa už úplne roztopí. Na pleti sa mi rozotieral príjemnejšie ako odličovacie oleje. Zmývala som ho vodou – vtedy sa premenil na biele mlieko a nezostával po ňom mastný pocit. Odličuje super, neštípe. Mám zmišanú pleť.
    Kopie recenze od Mirka z notino.sk
    22. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Zkusila jsem poprvé a jsem nadšená! Krásně odlíčí a nedráždí ani moji citlivou pokožku. Po odlíčení je pleť stále jemná a není vysušená ani napnutá jako u ostatních čističů pleti.
    Iva
    10. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Toto je must have na čištění pleti! Balzám krásně vyčistí pleť, nechává ji hezky hebkou na dotek. Super i na citlivou pleť.
    Marie
    18. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Nejsem moc zvyklá na čistící balzámy, ale u tohoto jsem byla velmi mile překvapená. Krásně odlíčí a vyčistí pleť a nechává ji hezky hebkou.
    Sabča
    11. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Velmi mile mě překvapila tato odlicujici metoda, pomocí gelu, který spíše připomíná vazelínou, ale ne lekavou. Po promnutí celého obličeje stíram kosmetickou žínkou (zůstane jemný film,jako po namazání krémem)nebo smeji teplou vodou (nezůstane na obličeji nic). Chvilku po odliceni oči mám někdy rozostřený zrak, žádné pálení. Možná větší množství produktu kolem očí a na očích. Ale jinak perfekt odliceni, již žádné oddličování.
    Lenka P.
    9. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Balzam sa roztopí a jednoducho odstráni všetok makeup. Dočistím potom penou na vodnej báze alebo tonikom, podľa toho, ako je potreba. Po použití je pleť upokojená a jemná :)
    Kopie recenze od Agáta M. z notino.sk
    2. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Balzám se při použití rozpustí a spolu s vodou vytvoří jemnou emulzi, která odstraní každodenní nečistoty i makeup. Po vyčištění cítím na pleti komfort, žádné vysušení nebo pnutí. :)
    Petra D.
    2. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. super čistiaci balzam, ktorý zároveň odličuje. Veľmi pekne vonia, funguje naozaj dobre - mega hydratuje a super exfoliuje. Moja priateľka je veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Oliver z notino.sk
    31. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Super odličovák. Hrozně pěkně voní a hodně rychle odličuje. A byla jsem překvapená, že i dost hydratuje - někdy mám pocit, že po odličování mám pleť vyschlou.
    Magda
    30. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Výborný cleansing balm s jemnou parfemací. Určitě koupím znovu))
    Tereza
    21. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Skvělý čisticí balzám! Výborně smývá veškeré nečistoty včetně make-upu a zanechává pleť hydratovanou a hebkou. Vůbec nevysušuje, jako jiné odličovací přípravky, pro mou suchou pleť ideální produkt.
    Karin
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Tento čistiaci balzam je skvelý. Čistí a odstraňuje make-up v jednom kroku a zanecháva pleť jemnú a hydratovanú, vôbec nie suchú. Veľmi sa mi páči aj jeho vôňa a konzistencia.
    Kopie recenze od Sofia z notino.sk
    16. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Hľadala som niečo na odličovanie, kde nebudem potrebovať vatové ani textilné tampóny. Toto sa dá používať aj v sprche a na mokrú tvár, čiže 100% splnilo očakávania. Určite budem kupovať zase.
    Kopie recenze od Paula B. z notino.sk
    15. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Asi nejlepší odličovací balzám, který jsem vyzkoušela. Vyzkoušela jsem i odličovací balzám od značky Heimish - all clean balm, ale i přes to, že ho mnozí označují za nejlepší balzám na odličování, tento mi přijde lepší. Krásně odlíčí, nezanechává na pleti žádnou mastnotu a vše včetně řasenky krásně rozpustí. Za sebe určitě pořídím znovu!
    Natalie2347
    8. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. kúpila som si čistiaci balzam za 11,20 eur ma vôňu, ale neirituje mi to pokožku. veľmi dobre sa z ním dáva dole makeup a tiež je pleť veľmi hladká po umývaní. na obale sú napísané inštrukcie ktoré sú veľmi pomocné. tiež obsahuje naberačku na balzam
    Kopie recenze od Monika H. z notino.sk
    21. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. úžasný cleanser
    Kopie recenze od andrea z notino.sk
    20. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Krásná melounová vůně a odliceni už standardně u této značky bez chybičky. Pro mě zatím nejlepší odličovací balzam co jsem vyzkoušela.
    Barbora
    18. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze