Přejít na hlavní obsah
Banila Co. clean it zero purifying odličovací a čisticí balzám pro citlivou a intolerantní pleť

Recenze Banila Co. clean it zero purifying

odličovací a čisticí balzám pro citlivou a intolerantní pleť

Odličování nikdy nebylo jednodušší. Odličovací a čisticí balzám Banila Co. clean it zero purifying se po nanesení na pleť promění v hladký olej, který účinně odstraňuje nečistoty v jediném kroku. Technologie Zero Balance se 7 aktivními rostlinnými výtažky hloubkově čistí pleť a zanechává ji hydratovanou a zklidněnou.

565s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Odličování nikdy nebylo jednodušší. Odličovací a čisticí balzám Banila Co. clean it zero purifying se po nanesení na pleť promění v hladký olej, který účinně odstraňuje nečistoty v jediném kroku. Technologie Zero Balance se 7 aktivními rostlinnými výtažky hloubkově čistí pleť a zanechává ji hydratovanou a zklidněnou.

Koupit

Banila Co. clean it zero purifying recenze16

4.8
16
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. jeden z nejlepších čistících balzámů. Neštípe a sundá všechno..
    jana
    14. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Banila Co. má ty nejlepší odličovací balzámy, fakt jsou skvělý... používám je už asi druhým rokem a jsem furt stejně spokojená. makeup sndají opravdu skvělě
    barbora h.
    14. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Absolútne milujem čistiace balzamy a tento je naozaj úžasný. V porovnaní s ostatnými je vhodný pre citlivu pleť, je veľmi jemný, ale účinný. Používam ho na dvojfázové odlíčenie
    Kopie recenze od Zuzka z notino.sk
    30. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. čístící balzámy naprosto miluju a tento je opravdu úžasný. Oproti ostatním je vhodný i na cilivou pleť, je velmi jemný, ale účinný. Používám na dvoufázové odlíčení pleti
    Lucka
    30. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Banila je prostě skvělá a už jsem na na tento odličovací balzám nalákala snad všechny svoje kamarádky. Skvěle odličuje i voděodolný make-up, neucpává póry a můžete ho opláchnout pouze vodou.
    Kateřina
    23. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. S týmto balzamom som naozaj veľmi spokojná. Pleť mi vobec nevysušuje a nedráždi ju, odlíči denný aj včerný mejkap a pleť je jemne vyčistená a hydratovaná.
    Kopie recenze od Silvia z notino.sk
    22. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Už nepoužívám na odličování nic jiného ne balzámy od Banily. Jsou skvělé, dlouho vydrží a neutratíte za ně majlant. Není jediná věc, kterou bych vytkla.
    Zuzana
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Veľmi kvalitný balzam na odličovanie, na jedno nanesenie odlíči celý make-up, dokonca aj vodeodolnú riasenku, nemám čo vytknúť.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Absolutně nejlepší a nejvhodnější varianta pro denní odlíčení. Moje pokožka je citlivá, především v okolí oči a kvůli podráždění pro odličování jsem dlouhou dobu vůbec oční make-up nepoužívala právě kvůli podráždění pokožky při jejím odlíčení. Clean it ZERO má jednoduchou aplikaci, odličuje jednoduše a perfektně, zároveň hydratuje, takže neztahuje pokožku. Odličuje i vodeodolný make up. Absolutní jednička.
    Kristy
    1. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Nemám slov. Pleť nedráždí, nevysušuje a zanechává jí hedvábně jemnou a zklidněnou. Byla jsem k tomuto produktu trošku skeptická, především kvůli extrémní přecitlivělosti mé pleti a ekzému - co se týče odličování, seděli mi stoprocentně zatím pouze věci od Biodermy (růžová Sensibio řada). Žádná reakce však v tonto případě nenastala. A já si konečně užívám i odličování. POKLAD!!<3
    Adéla
    5. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Je super, pleť mám po ňom čistú a hydratovanú, avšak kúpila som ho za 16€ a momentáne stojí 25€.
    Kopie recenze od Rebeka K. z notino.sk
    7. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Něco neuvěřitelného. Mám atopický exem, který mám i na obličeji, okolí očí. Nenastala žádná reakce. Není parfumováno a je velice příjemné na obličeji. Stačí použít málo gelu.
    Barča
    30. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Pecka, mám už druhé balení. Už bych se od odličovacího balzámu nevrátila k odličovacím tamponkům, které mi podráždí oční okolí a nejsou ekologické. Tenhle balzám odlíčí za chviličku i velkou vrstvu řasenky, neštípe, nedráždí. Upřímně doporučuju!
    Adri
    16. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Super, výborné funguje
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    31. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Tento odličovací balzám perfektně splňuje mé očekávání. Odlíčení je velmi nenáročné a pleť je poté opravdu čistá a velmi příjemná na dotek.
    Claudie
    12. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. S přípravkem jsem nadmíru spokojená. Make-up perfektně rozpustí a pleť je potom krásně čistá a hebká.
    Adéla E.
    22. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?