Přejít na hlavní obsah
Azzaro Chrome toaletní voda pro muže

Recenze Azzaro Chrome

toaletní voda pro muže

Jako modrý záblesk plný svěžesti. Taková je toaletní voda pro muže Azzaro Chrome. Nabízí únikovou cestu od každodenních starostí k okamžikům plným energie, stejně jako studená voda v horkém letním dni. Nechte se oblažit azurovým závojem s tóny svěžesti. Nadčasová, jemná vůně plná elegance naplní váš život štěstím a vitalitou.

Koupit

Jako modrý záblesk plný svěžesti. Taková je toaletní voda pro muže Azzaro Chrome. Nabízí únikovou cestu od každodenních starostí k okamžikům plným energie, stejně jako studená voda v horkém letním dni. Nechte se oblažit azurovým závojem s tóny svěžesti. Nadčasová, jemná vůně plná elegance naplní váš život štěstím a vitalitou.

Koupit

Azzaro Chrome recenze20

4.8
115
19
4
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. luxusná toaletná voda od Azzaro. Svieža vôňa na každodenné nosenie
    Kopie recenze od Jakub z notino.sk
    9. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. luxusní toaletní voda od Azzaro. Svěží vůně pro každodenní nošení.
    Tomáš
    9. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. šarža voňavky z roku 2021, po nastriekaní vôňa príjemná, po pár minútach vôňu vôbec necítiť aj keď na seba dám 15 strekov, prvá vôňa z notina, ktorá je stará a úplne nulová
    Kopie recenze od Tomáš z notino.sk
    9. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Svieža a ľahká vôňa, ideálna na každodenné nosenie. Citrusové tóny sú cítiť, ale veľmi jemne a neobťažujú okolie. V tomto teple je to jediný parfém, ktorý mi vyhovuje.
    Kopie recenze od Pavol z notino.sk
    2. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Taká veľmi osviežujúca a citrusová vôňa, nosím ju každý deň, obľúbil som si ju.
    Kopie recenze od Peter z notino.sk
    1. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Svěží vůně ideální teď na léto, hned mi sedla a voní i přítelkyni.
    Emil
    1. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Skvělá vůně, která dodá pocit mužnosti a svěžesti. Používám ji každodenně a stále na ni dostávám komplimenty.
    Denis
    30. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Azzaro Chrome je osviežujúca vôňa, ktorá nesklame. Povedal by som, že je takzvanou mužskou klasikou. Mne osobne veľmi sadla.
    Kopie recenze od Adam z notino.sk
    30. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Krásna svieža voňa, ktorá je ideálna na jar a leto. Cítiť z nej najprv hlavne citrusové tóny, neskor sa rozvinie aj podtón cedra a santalového dreva. Je krásne unikátne nakombinovaná. Doporučujem.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    29. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Typická svieža mužská vôňa, veľmi príjemná na leto. Odporúčam.
    Kopie recenze od Samuel z notino.sk
    29. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Veľmi sa mi páčia tieto ľahšie vône, ktoré nikoho nezasiahnu do nosa. Preto túto vôňu odporúčam všetkým, ktorí majú radi ľahšie, ovocnejšie vône.
    Kopie recenze od Lubor z notino.sk
    28. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Vůně je perfektní ve všech ohledech - svěží a výrazná přesně dle mých představ. Rozhodně neskončím u jednoho flakonu :)
    Petr
    28. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Chrome má nádhernou svěží vůně. Určitě pořídím znovu.
    Karel
    28. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Azzaro Chrome je na 100% můj oblíbený parfém. Miluju mix sladké a svěží vůně. Určitě pořídím znovu.
    Kopie recenze od Michal z notino.sk
    28. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Parfém je svěží, nepříliš těžký a proto je ideální pro horké letní dny. Doporučuji.
    Vojta
    28. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. partner tento parfém používá dlouhodobě, vhodný celoročně a pro každou věkovou kategorii
    Mária
    28. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Ideální parfém na každodenní nošení v tomto horkém počasí. Vůně není extrémně výrazná, takže neobtěžuje okolí, ale zároveň je velmi svěží a příjemná. Za mě maximální spokojenost.
    Pavel
    26. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Ide o ľahký parfém. Vôňa je skôr priemerná. Hodí sa na leto.
    Kopie recenze od Šimon z notino.sk
    26. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  19. Voňavka je veľmi príjemná, ideálna na letné teplé mesiace, keď človek ocení sviežejšiu vôňu.
    Kopie recenze od Martin L. z notino.sk
    25. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Lehká a svěží letní vůně, která se hezky drží přes celý den. Můžu jen doporučit!
    Jan
    25. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek