Přejít na hlavní obsah
Avon Pur Blanca toaletní voda pro ženy

Recenze Avon Pur Blanca

toaletní voda pro ženy

Užívejte si svěží vůni léta po celý rok. Toaletní voda pro ženy Avon Pur Blanca vám vykouzlí úsměv na rtech a dodá vám energii do každého dne. Kombinace osvěžující máty a sladkých květů pivoňky je ideální volbou pro každou příležitost.

Koupit

Užívejte si svěží vůni léta po celý rok. Toaletní voda pro ženy Avon Pur Blanca vám vykouzlí úsměv na rtech a dodá vám energii do každého dne. Kombinace osvěžující máty a sladkých květů pivoňky je ideální volbou pro každou příležitost.

Koupit

Avon Pur Blanca recenze20

4.5
89
30
4
1
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Plne odpovida svemu nazvu, po dvou minutach smrdi jak voda z toalety, nebo jako 90 % klasickych deodorantu z drogerii. Zklamani… Diky bohu ze stoji jen par stovek
    Valeria L.
    21. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Krásna čistá vôňa, pripomína mi nivea vone. Na tele veľmi slabá výdrž, na obleceni vydrží o niečo dlhšie.
    Kopie recenze od Barbora F. z notino.sk
    5. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. It actually is something horrible
    Olia
    15. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. za málo peněz, hodně muziky
    Dagmar F.
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Kupila som na zaklade recenzii,bola som na nu zvedava. Je nezna, mila, jemnucka,len sa mi zda,ze ma slabu vydrz alebo na mne velmi nedrzi.
    Kopie recenze od Dada z notino.sk
    2. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Je to jedna z jemných, ale priamych inteligentných vôní, ktorou nikdy nič nepokazíte, teda vhodná je na deň i na večer, pre mladé i už dospelejšie ženy, do práce, na rande i do divadla.
    Kopie recenze od Soňa K. z notino.sk
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. moje velmi oblíbená vůně , jemná a nevtíravá.
    Jana H.
    10. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Příjemná lehká vůně.
    Eva D.
    10. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. skvělá vůně
    Marie
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. tak pekna cista vona ako pradlo...zodpoveda nazvu.....
    Kopie recenze od jana z notino.sk
    23. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Moje zena miluje tu vuni uz roky, proto ji objednavam pravidelne..
    Stanislav B.
    1. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Tohle je vůně, která opravdu stojí za vyzkoušení. Cena je až směšně nízká, na to jak skvělá vůně to je. Kupuji stále dokola už asi 6. flakonek. Je krásně svěží, ale zároven nic vtíravě citronového.
    Miroslava P.
    15. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Krásná vůně, kupuji stále
    Ivana
    13. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Super vůně za pár korun.
    Petra V.
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Vôňa čistoty !
    Kopie recenze od Dominik z notino.sk
    17. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Krásná vůně čistoty a vydrží i na oblečení.
    Věra
    12. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Krásna čistá vôňa, ktorá vydrží, niet čo dodať....
    Kopie recenze od Marcela z notino.sk
    11. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Tejto značke som verná od prvého privoňania. Je dosť výrazná ale jemná a ešte dlho ju cítiť. Tak si predstavujem inteligentnú voňavku.
    Kopie recenze od Soňa z notino.sk
    30. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Klasika za skvělou cenu. Příjemná vůně.
    Andrea
    4. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Super
    Paju
    1. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?