Přejít na hlavní obsah
Avon Eve Truth parfémovaná voda pro ženy

Recenze Avon Eve Truth

parfémovaná voda pro ženy

Toužíte odhalit své pravé já a nalézt vnitřní klid? Na pomoc vám přichází dámská parfémovaná voda Avon Eve Truth. Její příjemné aroma, ve kterém se mísí vůně čerstvých frézií s nasládlým ovocem a hřejivým cedrem, vám pomůže zvýraznit vaše přirozené kouzlo. 

Koupit

Toužíte odhalit své pravé já a nalézt vnitřní klid? Na pomoc vám přichází dámská parfémovaná voda Avon Eve Truth. Její příjemné aroma, ve kterém se mísí vůně čerstvých frézií s nasládlým ovocem a hřejivým cedrem, vám pomůže zvýraznit vaše přirozené kouzlo. 

Koupit

Avon Eve Truth recenze14

4.0
8
4
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. krásna kvetinová vôňa, len škoda že má slabú výdrž,mohla by byť trošku viac výrazná,inak ju milujem na prvé ovoňanie.nežná,krehká,ženská
    Kopie recenze od Marta z notino.sk
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Voní pěkně, ale vydrž velmi slabá. Poměr cena výkon souhlasí.
    Anežka M.
    14. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Krásná vůně ❤️
    Martina �.
    17. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Hodně příjemná jemná květinová vůně. Vůně je lehká, proto ji mám ráda na léto. Intenzita je možná trochu slabší, ale protože nemám ráda silné a těžké vůně, vyhovuje mi. Momentálně moje nejoblíbenější z Avonu.
    Kateřina
    26. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Vzorek voněl hezky, ale to vzorky voní. Parfém je neutrální, moc nevoní, snadno vyprcha. Dobrá koupě, pro toho, když nevíte, co komu voní. :) Z Avonu vůně často kupuju a toto je zatím velký propadák.
    Paja
    27. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. c'est bon
    TS.
    16. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Nádherná vůně! Téměř idetická s Gucci Flora Fraiche.
    Romana
    25. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Túto vôňu som kúpila prvýkrát z avonu a po druhé som objednala cez notino a bola som sklamaná vonia iba toľko čo si dám na ruku za pár minút vôňu necítim ,oveľa slabšia ako od avonu ,,inak pekná svieža ak objednáte cez Avon viac neobjednam odtiaľ
    Kopie recenze od Slavka z notino.sk
    30. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Pekne vonia ale očakávala som viac
    Kopie recenze od Sofia z notino.sk
    14. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Eve Truth voní úplně stejně jako z Avonu a ne,jak tu někdo zmiňuje. Je to levná parfémovka,tak nemůžete očekávat také žádný zázrak.Výdrž velmi slabá a vůně vůbec nezaujala. Rozdíl je však v tom,když koupíte tester nebo celou parfémovku. Tester vždy voní mnohem výrazněji. Zrovna tak jsem byla zklamaná TTA,kdy jsem nejdříve koupila 10ml vzorek,který vydržel krásně vonět celý den. Poté jsem tedy koupila 100ml a obrovské zklamání za vyhozené peníze - vůbec nevoní,hned vyčichne. Všechny výrobky mám přímo z Avonu. Vzorky jsou jen lákadlo k zakoupení velkého balení. Proto Notino nemá zapotřebí "čurdit"takové levné voňavky.
    Danča
    22. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Příjemná lehká vůně. Hodí se i na léto.
    Svatava
    21. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Ze série Eve můj nejoblíbenější flakon efektní výdrž přiměřená ceně jemná intenzita vůně ideální na jaro-léto
    Mazzliku
    4. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Krásna vôňa. Kvetinová, nežná
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    2. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Vůně je krásná, vyniká především v chladnějším počasí, avšak nevoní tak, jako při zakoupení z Avonu.
    M.
    19. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?