Přejít na hlavní obsah
Avon Clearskin  Pore & Shine Control povzbuzující peeling

Recenze Avon Clearskin Pore & Shine Control

povzbuzující peeling

Máte mastnou pleť, která se často leskne? Pak je pro vás povzbuzující peeling Avon Clearskin Pore & Shine Control jako stvořený. Hloubkově čistí pleť, zbavuje ji odumřelých kožních buněk a zároveň redukuje nadměrný lesk. Navíc důkladně čistí ucpané póry a zanechává pleť jemnou a svěží.

Koupit

Máte mastnou pleť, která se často leskne? Pak je pro vás povzbuzující peeling Avon Clearskin Pore & Shine Control jako stvořený. Hloubkově čistí pleť, zbavuje ji odumřelých kožních buněk a zároveň redukuje nadměrný lesk. Navíc důkladně čistí ucpané póry a zanechává pleť jemnou a svěží.

Koupit

Avon Clearskin Pore & Shine Control recenze13

4.4
11
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Dráždí pleť!
    Barbora
    24. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Jen doporučuji!
    Natálie
    22. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Peeling, po kterém máte pocit opravdu čisté a osvezene pleti.
    Pavla C.
    2. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Na mé smíšené pleti neskutečně pálil a po umytí celý zarudlý obličej.
    Katarina
    2. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. Koupila jsem tento peeling na zkoušku, a je skvělý. Mám citlivou pleť, kterou mi peeling nedráždí, skvěle vyhladí a osvěží. Při působení trochu pálí, ale nic vážného.
    Mia
    18. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Skvělý výrobek, pleť vyčistí,odmastí a osvěží. Občas jen svěží vůně pálí oči, ale jen chvilku. Doporučuji!!!
    Lucie V.
    5. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Patří mezi mé oblíbené
    Kristina
    7. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Pleť je po použití čistá a jemná.
    Romana
    30. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Koupila jsem ho kvůli zaneseným porum, čistí je výborně.
    Jana
    23. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Lepší peeling som nikdy nemala. Dôkladne vyčistí pleť do hĺbky. Je dosť svieži až taký štipľavý, že po umytí cítiť naozaj extrémne sviežu pleť. Je naozaj výborný, ale na citlivú pleť odporúčam radšej po troške vyskúšať. Je riadne hustý, podľa mňa taký by mal peeling byť. Niekomu sa môže zdať až taký drsný, ale myslím si, že záleží od toho , koľko si ho na pleť aplikujete.
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    20. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Kupuji tento peeling už léta, používám ho já i manžel. Skvělá konzistence, hrubý tak akorát, krásně odstraní odumřelou kůži a pleť je krásně hladká. Určitě vyzkoušejte.
    Pavlína
    17. prosince 2018
    Byla recenze užitečná?
  12. Můj oblíbený pleťový peeling, který kupuji opakovaně. Je dostatečně hrubý, aby pleť lehce obrousil, ale zároveň nedochází k podráždění či poškrábání pleti. Pokožku zanechává hladkou a čistou (odmaštěnou).
    Helena
    15. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  13. Spokojnosť..
    Kopie recenze od Erika z notino.sk
    6. září 2018
    Byla recenze užitečná?