Přejít na hlavní obsah
Avène Skin Care zklidňující krém na oční okolí

Recenze Avène Skin Care

zklidňující krém na oční okolí

Jemná pleť okolo očí vyžaduje extra šetrnou péči. Zklidňující krém na oční okolí Avène Skin Care zklidňuje pleť, nedráždí oči a viditelně zmírňuje otoky i tmavé kruhy. Zároveň dodává pleti potřebnou hydrataci, regeneruje ji a očním víčkům přináší okamžitý pocit lehkosti.

Koupit

Jemná pleť okolo očí vyžaduje extra šetrnou péči. Zklidňující krém na oční okolí Avène Skin Care zklidňuje pleť, nedráždí oči a viditelně zmírňuje otoky i tmavé kruhy. Zároveň dodává pleti potřebnou hydrataci, regeneruje ji a očním víčkům přináší okamžitý pocit lehkosti.

Koupit

Avène Skin Care recenze20

4.9
65
3
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. perfektní oční krém pro citlivou pleť, kupuji opakovaně. Hlavně v zimě na podrážené oční okolí, do mrazu ideální. Jemný, hydratační.
    Iva
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Jemný hydratující krém. Dobře se aplikuje, nedráždí oči ani citlivou pokožku . Vyhovuje mi
    Helena
    12. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Skvelý krém, krásne hydratuje, nedráždi oči a mam pocit, že ak si ho večer nanesiem ráno sú kruhy o niečo menej výrazné ako keď ho nepoužívam...
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    10. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Nečekala jsem to, ale opravdu vidím výsledky. Používám 2x denně, zatím asi 3 týdny, a oči mi přijdou méně unavené a vrásky jemnější. I malinké balení mi vydrží dlouho, stačí jen malé množství krému. Nedráždí a snadno se nanáší.
    Jiřina P.
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. super
    Šárka
    31. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Nedráždí ani extrémně citlivá oční víčka. Používám večer i ráno pod makeup.
    Sylva
    13. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Velmi příjemný krém, používám na velmi citlivé oční okolí, pomáhá.
    Lenka G.
    6. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Tento krém môžem len odporúčať, je jemný, predsa výživný a je vhodný aj na citlivú pokožku.
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    30. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Krém velmi dobře hydratuje a skutečně zklidňuje oční okolí. Kupuji stále dokola, za mě je lepší než drahé protivráskové krémy, kterých jsem už vyzkoušela opravdu hodně.
    Jana Z.
    27. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Tento krém mám podruhé. Velmi příjemný, hezky hydratuje, bez parfemace, nedráždí oční okolí. Nepozoruji žádné zásadní změny po jeho používání, ale oční okolí připraví pro aplikaci dalších produktů jak na noc, tak den.
    Iveta V.
    10. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. báječný krém na citlivé oční okolí a trochu vybělí kruhy pod očima
    stephanie
    2. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Super oční krém i pro citlivou pleť, po nanesení cítím, jak je pleť v očním okolí krásně vyživená, hydratovaná. Účinek na tmavé kruhy pod očima jsem nevypozorovala, ale za tu cenu super oční krém, spokojenost.
    Iveta
    8. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Nedráždivý krém na moje citlivé oči, kupujem opakovane. Vrásky zostávajú, ale oči neštípu ako pri iných krémoch :-)
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    29. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Dlouhodobě používám já i mamka, jsme obě spokojené. Nedráždí.
    Pavlína C.
    11. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Som veľmi spokojná s krémom.
    Kopie recenze od Renata S. z notino.sk
    28. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Pomohol mi so sychými kútikmi očí, keďže je to jediný krém, ktorý ma po aplikácii neštípe a nedráždi. A či redukuje kruhy pod očami som si nevšimla.
    Kopie recenze od Nika z notino.sk
    15. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Odporúčam, nedráždi pokožku, kupujem opakovane.
    Kopie recenze od Zuzana M. z notino.sk
    7. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Jediný oční krém, který nedráždí moje extrémně citlivé oči a pokožku kolem nich. Je výživný, ale neucpává póry. Za mě naprosto ideální a budu kupovat dále.
    Hoa N.
    30. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Příjemný a hydratační krém, mé suché oční okolí je "happy".
    Pavla T.
    15. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. musím si silnejší produkt od Avene pre mňa slabučký
    Kopie recenze od katarína z notino.sk
    2. března 2022
    Byla recenze užitečná?