Přejít na hlavní obsah
Avène Antirougeurs Fort koncentrovaná péče pro citlivou pleť se sklonem ke zčervenání

Recenze Avène Antirougeurs Fort

koncentrovaná péče pro citlivou pleť se sklonem ke zčervenání

Dejte sbohem viditelným žilkám a začervenání. Koncentrovaná péče pro citlivou pleť se sklonem ke zčervenání Avène Antirougeurs se postará o to, aby byla vaše pleť zklidněná, bez podráždění a s optimální mikrocirkulací krve. Použití je snadné – s přesným aplikátorem nanesete přípravek jen tam, kde je potřeba.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Dejte sbohem viditelným žilkám a začervenání. Koncentrovaná péče pro citlivou pleť se sklonem ke zčervenání Avène Antirougeurs se postará o to, aby byla vaše pleť zklidněná, bez podráždění a s optimální mikrocirkulací krve. Použití je snadné – s přesným aplikátorem nanesete přípravek jen tam, kde je potřeba.

Koupit

Avène Antirougeurs Fort recenze17

4.3
16
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Vyhozené peníze
    Lucie M.
    1. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Krém Aplikujem len na začerveňané miesta. Som s výsledkom spokojná.
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    14. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Skvělý produkt. Doporučují ho používat lokálně, ale já ho používám jako denní na celý obličej. Denní krém z této řady mi vůbec nesedl, ale toto je pecka 👍
    Tereza
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Už jsem měla dřív jiný produkt z tého řady a byla jsem spokojená. Nedráždí, při pravidelném použítí vidím i nějaký výsledek.
    Goldie
    21. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Perfekne na velmi suchu plet
    Kopie recenze od Veronika H. z notino.sk
    8. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. tento krém je bomba, pleť se začala lepšit už po několika použitích, určitě doporučuji
    Stanislava
    27. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Skvělý pro citlivou pleť, sedí
    Helena M.
    9. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Super, dávám lokálně na růžovku a nesvědí kůže, začervenání malinko lepší
    Eva B.
    3. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Vynikající, po aplikaci je pleť klidnejší, nesvědí , je méně reaktivní a tolik nerudne moje pleť. Používám ho se svým hydratačním gelem na pleť. super. Mám citlivou pleť s rosaceou .
    Eva
    3. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Bohužiaľ mne tento krém nesadol, pleť som mala začervenanú viac ako obvykle. A má pre mňa dosť nepríjemnú "vôňu".
    Kopie recenze od EvaM z notino.sk
    18. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Dobrá kúpa. Splnilo účel. Odporúčam
    Kopie recenze od Nikola z notino.sk
    11. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Nespravil vôbec nič. Mám normálnu až mastnejšiu pleť so začervenaním okolo nosa a na lícach.
    Kopie recenze od Kate z notino.sk
    8. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Mám suchou citlivou pleť se sklonem k rozšířeným žilkám na tvářích a kolem nosu. Zkusila jsem si koupit tuto koncentrovanou péči, ale bohužel u mě se žádný výsledek nedostavil. Sice mám rozšířené žilky jen málo, ale ani po měsíci užívání 2x denně lokálně na tato místa se nic nezměnilo.
    Tereza V.
    6. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Výborný krém pomohol mi robí zázraky
    Kopie recenze od Veronika M. z notino.sk
    27. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Dobře a ihned pleť zklidňuje.
    Romana
    29. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Výborný krém.
    Zákazník z notino.cz
    11. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  17. U mňa to najlepšie na červené fľaky, používala som v zime keďže vtedy mávam citlivejšiu pleť náchylnú na rozšírené žilky, teraz v tehotenstve sa mi od istého týždňa dosť zhoršila pleť čo sa tých škvŕn týka a istý čas som mala na jednom líci nepekné červené fľaky, spomenula som si na tento zázrak a hneď ho objednala, do týždňa bola pleť v poriadku!! Nedám ho za nič a to som poskúšala kadečo. V období častejšej citlivosti ho kombinujem s Biodermou AR.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    7. července 2016
    Byla recenze užitečná?