Přejít na hlavní obsah
ARTDECO Perfect Teint Concealer rozjasňující korektor v peru

Recenze ARTDECO Perfect Teint Concealer

rozjasňující korektor v peru

Jak dosáhnout dokonalé, svěží a na pohled mladší pleti? Spolu s make-upem použijte i rozjasňující korektor v peru Artdeco Perfect Teint Concealer, který zakryje nedokonalosti tak spolehlivě, že o nich budete vědět pouze vy sama.

Koupit

Jak dosáhnout dokonalé, svěží a na pohled mladší pleti? Spolu s make-upem použijte i rozjasňující korektor v peru Artdeco Perfect Teint Concealer, který zakryje nedokonalosti tak spolehlivě, že o nich budete vědět pouze vy sama.

Koupit

ARTDECO Perfect Teint Concealer recenze20

4.6
50
12
4
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Opakovaně nakupuji, střední krytí, přirozený lesk, nezalézá do vrásek, hydratuje
    Tamara V.
    23. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Koupila jsem jako korektor, ale korektor VUBEC nekryje. Což je blbe. Ale dá se s ním konkurovat. Takže pro mne horší průměr
    Barbora
    12. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. krásně kryje, výsledek top negativum: nevim, jestli je to jen u meho kusu, ale kdyz ho otevru je vytekly a zatuhly u stetecku. Musim stahnout a vytlacit novou davku :-(
    Tereza
    13. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. tento korektor je jednoducho láska, veľmi vyhovuje odtieň Light Beige, dokonale sa prisposobil mojej svetlejšej pleti
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    11. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. super korektor. Dobře se s ním pracuje a má i dobré krytí.
    Hana
    5. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Veľmi príjemná krémová textura, skvelo zakryje kruhy pod očami a pôsobí prirodzene. Vôbec sa nehrudkavie a ľahko sa s ním pracuje.
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    2. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. naprosto boží rozjasňovač v peru! krásně kryje, skvělá cena, mohu doporučit
    Maria
    1. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. korektor, ktorý som si naozaj zamilovala na prvú dobrú! krytie, aplikácia všetko za mňa výborné :)
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    30. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Super korektor! Krásne kryje, vydrží dlhý čas na pleti a vyzerá na ňu pekne prirodzene. Odporúčam.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    30. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Korektor krásne rozjasňuje očné okolie a veľmi dobre sa s ním pracuje, navyše má luxusné balenie. Som veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    29. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Skvelý korektor, ktorý krásne rozjasní očné okolie a zakryje kruhy. Ideálny na ľahké krytie, ktoré sa neusadzuje vo vráskach.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    28. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. korektor som si moc obľúbila. Pôsobí prirodzene a veľmi pekne zakryje kruhy pod očami. Pleť je rozjasnená a nerobí viditeľné flaky. Krásne sa pleti prispôsobí. Určite zakúpim znova
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    25. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Mám produkty od Artdeco ráda a i tento korektor mi vyhovuje. Štěteček je malý a precizní a korektor není příliš hutný, takže sice krásně kryje, ale nedělá vrstvu. Doporučuji.
    Dominika
    25. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. S korektorom som veľmi spokojná, ľahko sa nanáša a dobre kryje nedokonalosti. Skvelé.
    Kopie recenze od Ema z notino.sk
    23. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Veľmi ľahký concealer, super na rýchly look, keď je len treba poupraviť drobné nedostatky a rozjasniť
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    17. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Super korektor. Páči sa mi aplikácia štetcom. Pekne sa nanáša.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Tento korektor mě velice příjemně překvapil. Splní svou funkci a ještě k tomu za tu cenu. Můžu doporučit
    Klarka
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Vyskúšala som ho na odporúčanie a je to naozaj kvalitný korektor. Je ľahký, dobre sa mieša a vyzerá prirodzene.
    Kopie recenze od Síma z notino.sk
    9. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. velmi dobrý korektor. Slušně zakryje nedokonalosti a pleť rozzáří.
    Pavla
    9. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Super concealer v pere :) mám trošku svetlejší odtieň, tak ho používam viac ako rozjasnovač, ale ak potrebujem zakryť nedostatky, tak v kombinácii s makeupom postačí skvele
    Kopie recenze od Maja z notino.sk
    8. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek