Přejít na hlavní obsah
ARTDECO Eyeshadow Glamour pudrové oční stíny v praktickém magnetickém pouzdře

Recenze ARTDECO Eyeshadow Glamour

pudrové oční stíny v praktickém magnetickém pouzdře

Oční stíny Artdeco The Art of Beauty kombinují krémovou texturu s vysoce pigmentovanou třpytivou barvou a pomáhají vytvořit profesionální líčení.

Koupit

Oční stíny Artdeco The Art of Beauty kombinují krémovou texturu s vysoce pigmentovanou třpytivou barvou a pomáhají vytvořit profesionální líčení.

Koupit

ARTDECO Eyeshadow Glamour recenze10

3.5
5
2
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. tiene na viečku vôbec nevidieť. Nezodpovedá opisu výrobku. Neodporúčam.
    Kopie recenze od Zuzana R. z notino.sk
    27. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Odtien 399, jemna fialovo ruzova, perfektna pre decentny nahy mejkap, za mna velka spokojnost!
    Kopie recenze od Libusa z notino.sk
    23. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Bohužel mě tyto stíny zklamaly. Téměř neviditelné a i to málo, co se podaří nanést tak, aby trošku vidět byly, tak za chvíli zmizí. Nepomůže ani podkladová báze pod oční stíny.
    Zákazník z notino.cz
    11. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  4. Maximálne sklamanie. Trblietky takmer neobsahuje, farba odlišná od fotografie, otváranie komplikované. Neodporúčam.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    3. srpna 2016
    Byla recenze užitečná?
  5. Nesouhlasím s předchozím výrokem, že stíný nevydrží. Mně stíny vydrží prakticky neomezeně, dokud neodlíčím. Záleží na technice nanášení a použité podkladové bázi.
    Zákazník z notino.cz
    21. června 2016
    Byla recenze užitečná?
  6. Najlepsie tiene co som doteraz mala.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    7. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  7. To, že jsou malinké vnímám jako plus, protože nezaberou místo v kosmetické tašce. Třpytivé jsou, ale dle mé zkušenosti nevydrží dlouho. Netuším, jaká kritéria mají mé kolegyně, co tu psaly. Avšak pokud mi oční stíny nevydrží za mou 8-hodinouvou pracovní dobu aspoň trochu a ,,vymizí efekt" už po 2 hod., nevnímám je jako kvalitní zboží. Pro televizní hlasatelku jsou úžasné, pro divadlo či kino nebo večírek rovněž, ale pro běžný chod pracující ženy je vnímám hodně nedostačující.
    Zákazník z notino.cz
    11. září 2015
    Byla recenze užitečná?
  8. Mám několik odstínů,používám je již delší dobu. Od této kosmetické značky mám více výrobků a jsem se všemi spokojena
    Zákazník z notino.cz
    10. září 2015
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásně třpytivé a jemné stíny. Jen mě překvapilo, jak jsou malinké, spíš mi připadají jako nějaký vzorek. Zavírání je pro mě nepraktické, sundavací.
    Zákazník z notino.cz
    18. března 2015
    Byla recenze užitečná?
  10. Pestrá nabídka odstínů, výborně drží, používám již po několikáté, doporučuji Marty
    Zákazník z notino.cz
    9. září 2014
    Byla recenze užitečná?