Přejít na hlavní obsah
ARTDECO Soft Liner Waterproof voděodolná tužka na oči

Recenze ARTDECO Soft Liner Waterproof

voděodolná tužka na oči

S tužkou na oči Artdeco Soft Eye Liner Waterproof podtrhnete každý svůj look! Krémová textura tužky zaručuje pohodlnou a snadnou aplikaci a díky voděodolnému složení vydrží líčení po celý den.

Vlastnosti:

Koupit

S tužkou na oči Artdeco Soft Eye Liner Waterproof podtrhnete každý svůj look! Krémová textura tužky zaručuje pohodlnou a snadnou aplikaci a díky voděodolnému složení vydrží líčení po celý den.

Vlastnosti:

Koupit

ARTDECO Soft Liner Waterproof recenze20

4.5
29
7
6
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Moje oblibena tuzka, kupuji opakovane uz nejakou dobu. Slusna vydrz, ale cely den neda. Opravdu vodeodolna. Tato tuzka s jeste Maybellin Tatoo Liner patri k mym nejoblibenejsim a nejlepsim drzakum. Mam Hazelnut odstin a je to pekna hneda barva s jemnymi trpytkami.
    Petra
    11. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Skvělé tužky, které vydrží i koupání v mořské vodě, vřele doporučuji
    Kateřina Gogou V.
    9. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Mam bright olive. Neni moc "bright", nema třpytivé částečky, jak jsem si predstavovala, a je na me moc tvrda. Výdrž ma ale opravdu dobrou.
    Jana
    30. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Lahko sa aplikuje, nerozmazava sa a nezmyva.
    Kopie recenze od sisa.k z notino.sk
    26. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Krásné odstíny, perfektně drží celý den i na zapadlych očích a mastných víčkách. Jen škoda že se ořezává, už se mi to nikdy nepovedlo jako na poprvé aby byl krásný hrot.
    Marketa B.
    16. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Krasne mekka, presna a drzi cely den
    Klára K.
    9. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Je fakt, že se špatně ořezává, ale po pár minutách v ledničce to jde lépe. Používám ji výhradně "do řas" a na horní vodní linku, kde vydrží celý den. Kupuji odstín Deep Forest Brown a s hnědou řasenkou si moc rozumí.
    JUDITH
    3. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. spokojená, dá se říct, že vydrží i celý den
    R
    29. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Tužky ARTDECO ? Best of, po zaschnutí drží a drží, dokud je neodlíčíte dvousložkovým odličovadlem. Kupuji zde stále dokola.
    Alena M.
    28. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Za mě tužka super. Kvalita poměr cena. Barva sytě černá, ale po druhé již nekoupím. Při malování rychle ubývá, špatně se ořezává , láme a je nepoužitelná.
    Markéta S.
    11. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Objednala jsem dve tuzky ruzne barvy, jedna z nich funguje skvele. Nicmene druhe nefunguje vysouvani, takze tuzka jako cela k nicemu. Barva samotna hezka, ale baleni produktu nefunkcni.
    Mary
    11. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Velký výběr barev. Vydrží celý den a dobře se s ní maluje.
    Onyc
    3. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Super tužka, používám je jako linky na horní víčko.
    Zita
    8. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Prvni tužka, která vydrží celý den bez rozmazání. Používám olivovou barvu, koupím si další.
    Jitka
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Tužka je super,vydrží celý den,i když mi třeba slzí oči,zůstane na svém místě.Jsem maximálnš spokojená
    Ingrid
    6. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. výborné tužky za dobrou cenu
    ZB
    8. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Krasne drzi, dobra tuzka
    Marketa Z.
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Voděodolná určitě není, trochu se rozmazává. Je opravdu hodně tmavě černá.
    Kateřina Z.
    27. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Pekná farba, vydrží dlho, nerozmazáva sa, dobre sa aplikuje.
    Kopie recenze od Beáta K. z notino.sk
    17. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Tužka je skvělá-dobře drží
    Ingrid
    31. května 2022
    Byla recenze užitečná?