Přejít na hlavní obsah
ARTDECO Camouflage voděodolný krycí krém pro všechny typy pleti

Recenze ARTDECO Camouflage

voděodolný krycí krém pro všechny typy pleti

Hledáte korektor, na který se budete moci spolehnout? Voděodolný krycí krém pro všechny typy pleti Artdeco Camouflage je tím pravým kandidátem. Maskuje zarudnutí, nedokonalosti, pigmentové skvrny a dokonce tetování! Všechny nabízené odstíny můžete bez obav smíchat a vytvořit tak barevný tón padnoucí přesně vaší pleti. Bezchybný vzhled tváře neohrozí v průběhu dne voda ani vysoké teploty.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Hledáte korektor, na který se budete moci spolehnout? Voděodolný krycí krém pro všechny typy pleti Artdeco Camouflage je tím pravým kandidátem. Maskuje zarudnutí, nedokonalosti, pigmentové skvrny a dokonce tetování! Všechny nabízené odstíny můžete bez obav smíchat a vytvořit tak barevný tón padnoucí přesně vaší pleti. Bezchybný vzhled tváře neohrozí v průběhu dne voda ani vysoké teploty.

Koupit

ARTDECO Camouflage recenze20

4.7
21
3
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nejlepší korektor ever. Používám už mnoho let na zakrytí větší plochy. Vydrží i koupání v moři. Stačí malá vrstva, takže i zdánlivě malé balení vydrží dlouho.
    Kristyna Š.
    21. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Skvělé krytí, nejlépe aplikovat prsty.
    Markéta Š.
    25. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Dobře krycí. Malej, ale za ty peníze akorát.
    Iveta B.
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Byla jsem prekvapena velikostí balení, ale nakonec považuji za velice praktické. Výborné , přitom decentni krytí, diky tomu, že je voděodolný, lze pouzit i pro zkrašleni při sportu a vetsi fyzicke sportovní záteži. Rozhodně si koupim znovu , kombinuji pouze s lehkým rozjasňovačem .
    Jitka
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Spokojnost. Kryje skvěle akorát jsem čekala že bude větší. Ale za tu cenu je fajn.
    Martina
    3. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Woow, skvělý korektor, který má opravdu parádní krytí. Za mě tento tuhý korektor kryje mnohem lépe než klasické tekutější varianty. Často potřebuji zakrývat kruhy pod očima, které mě provází celý život a tento korektor je fakt jednička, odstín jsem odhadla, zvolila jsem porcelain, jelikož mám dosti světlý odstín se studeným podtónem, určitě by mohl být světlejší, ale tento právě na zakrytí funguje skvěle. Kombinuji ho poté se světlejším korektorem od catrice pro rozjasnění a výsledek je úžasný.
    Tereza
    2. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Odtien Beige Apricot pouzivam na korekciu tmavych kruhov pod ocami, ma dobre krytie, staci naniest trosku. Skoda len, ze je dost tuhy a hned po zaschnuti zalieza do vrasok :(
    Kopie recenze od Andrea K. z notino.sk
    17. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Trpím dědičnými kruhy pod očima, které mi nedokázal spolehlivě zakrýt žádný tekutý korektor. Tento mi je dokáže zakrýt nejvíc ze všech, které jsem zkoušela. Určitě koupím znovu.
    Lucie
    8. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Make Up Camouflage splnil moje očekávání na 100%, určitě to nebyl můj poslední nákup tohoto krému
    Yvetta H.
    6. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Koupila jsem odstín Iced Coffee, naprosto kryje kruhy pod očima a vydrží několik hodin.
    M.
    4. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Lehce se nanáší, vydrží celý den a stoprocentně kryje kruhy pod očima.
    M.
    4. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Koupila jsem nejsvětlejší odstín, ve skutečnosti je barva sytě žlutá, textura velmi hutná, na hodně světlou pleť by barva mohla být ještě světlejší. Kryje dobře, lehce zalézá do vrásek, nedráždí, možná při pravidelném používání mírně vysušuje. Celkový efekt je dobrý, barevné rozdíly schová.
    Dana
    7. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Koupila jsem si žlutý v očekávání, že zakryje mé kruhy pod očima. Výsledek je průměrný a osobně budu hledat dál. Je hutný, krémový, ale dobře se roztírá. Když jo naťupkám prstem trochu a zadělám korektorem,tak jsou tmavé kruhy zakrytější o 50%, což je super. Když jej nanesu štětcem, pořádně zapracuji a hodím na to korektor..Tak ze začátku okolí očí vypadá o dost světlejší. Brzo se odstín srovná. Problém je, že pak vaše oči dost zestárnou, když se ho nanese o trochu více. Zaleze to do vrásek a zvýrazní peeling pod očima. Nevypadá to vůbec hezky a rozhodně nic pro sušší kůži. Musíte oční okolí dostatečně vyživit, promazat a nenanášet ho hodně. Rozhodně pomůže na kruhy(zmírní je), ale žádný zázrak, který by je úplně vymazal to není :)
    Romana
    31. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Mám tmavé kruhy pod očima a jediný korektor, který je naprosto zakryje. Konzistence je tuhá pasta, takže pořádně zapracovat do pokožky. Voděodolný a vydrží celý den.
    Ngoc A.
    26. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. za mňa jednotka v krytí ! :) Používam ho už dlhé roky a budem aj ďalej
    Kopie recenze od eva z notino.sk
    22. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Naprosto nejlepší korektor, co jsem kdy měla! perfektně kryje i když ho nanesete jen trošku, krásně přilne na kůži s přirozeným finišem a nedělá "drážky" po pár hodinách ve vráskách okolo očí. Měla jsem strach, že bude mít příliš zelený odstín, ale vůbec. je krásně do béžova (barvy kůže). A navíc za super cenu. Jiný už používat nebudu.
    Jane
    24. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Perfekně kryje i tmavé skvrny a opravdu vydrží celý den. Nejlepší korektor, jaký jsem kdy měla.
    Dita V.
    18. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. doplňuji předchozí recenzi - zakoupila jsem korektor Neutralizing Green
    Barbora
    7. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. krémový korektor, dobře zakryje jizvičky nebo červená místa. Dobře mi sedne k barvě pleti, takže za mě spokojenost. Má žlutozelený nádech.
    Barbora
    7. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. používam roky, výborná krycia schopnosť
    Kopie recenze od Zuzana 2. z notino.sk
    23. října 2019
    Byla recenze užitečná?