Přejít na hlavní obsah
Armani Eau de Nuit toaletní voda pro muže

Recenze Armani Eau de Nuit

toaletní voda pro muže

Zůstaňte dokonale elegantní ve dne i noci. Pánská toaletní voda Armani Eau de Nuit je zárukou toho, že od teď váš vytříbený styl, typický pro italské gentlemany, nikdo nepřehlédne. A to ještě dříve, než vás vůbec spatří.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Zůstaňte dokonale elegantní ve dne i noci. Pánská toaletní voda Armani Eau de Nuit je zárukou toho, že od teď váš vytříbený styl, typický pro italské gentlemany, nikdo nepřehlédne. A to ještě dříve, než vás vůbec spatří.

Koupit

Armani Eau de Nuit recenze14

4.7
11
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Tahle vůně je prostě neodolatelná, smyslná a Sexy!!!! Doporučuji
    Adriana
    7. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. bellissimo *****
    beauty.cz
    7. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Tahle toaletka je úžasná! Dlouho vydrží, a vůně víc než sexy. Jenže... ...přesně takhle si představuju vonět dokonalou dívku či ženu. Je to přinejmenším unisex, ale spíše bych řekl opravdu pro něžné pohlaví.
    Ladjos
    4. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  4. Super opět vůně nezklamala
    Kačka
    13. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  5. unisex...
    Aladar
    1. února 2018
    Byla recenze užitečná?
  6. Nádherná smyslná vůně pro muže. Cedrové dřevo, koření a sladká tonka.....hmmmm. Žádné "ostré hrany", ale sametová vůně. Výdrž výborná.
    Hani
    31. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  7. Krásná vůně plná dřeva a koření, unisex. Nemůžu ji odolat, kupuji na zimu stále dokola.
    Zákazník z notino.cz
    18. listopadu 2016
    Byla recenze užitečná?
  8. Vše ok
    Lenka
    15. června 2016
    Byla recenze užitečná?
  9. super vôňa !!!
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    28. dubna 2016
    Byla recenze užitečná?
  10. krásná vůně, dřeva a koření, bohužel vydrž je kratší cca 3-5hodin.
    Zákazník z notino.cz
    4. března 2016
    Byla recenze užitečná?
  11. Krásna zapamätateľná a rozpoznateľná vôňa. Je skôr korenistá, ale veľmi lahodná. Manžel mal na ňu samé pozitívne (až príliš) reakcie.
    Kopie recenze od Nika z notino.sk
    4. prosince 2015
    Byla recenze užitečná?
  12. Tak toto sa Armanimu podarilo, veľmi pekne to vonia, sladšie, cítim tam jemnú arómu slivky, taktiež výdrž je dobrá, palec hore
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    14. března 2015
    Byla recenze užitečná?
  13. Pozitívna odozva od manželových kolegýň aj susedky :)
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    25. listopadu 2014
    Byla recenze užitečná?
  14. pozitívna odozva od manželových kolegýň aj susedky :)
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    25. listopadu 2014
    Byla recenze užitečná?