Přejít na hlavní obsah
Apivita Queen Bee Cream Light lehký regenerační krém proti stárnutí pleti

Recenze Apivita Queen Bee Cream Light

lehký regenerační krém proti stárnutí pleti

Obnovující krém se silou včelích produktů

Koupit

Obnovující krém se silou včelích produktů

Koupit

Apivita Queen Bee Cream Light recenze18

5.0
18
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Skvělý krém, lehká konzistence. Dobře se vstřebává a při pravidelném používání je pleť vypnutá a vyživená.
    Denisa
    17. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Velmi příjemný krém, má lehkou texturu, dobře se roztírá a krásně voní.
    Aneta
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Denní krém, který je opravdu lehký. To byl jeden z mých požadavnků, protože nemám ráda pocit ulepenosti a těžkosti na obličeji. Dobře hydratuje a vyživuje. Pocit vypnutosti pleti jsem zaznamenala po dvoutýdenním používání.
    Ingrid
    28. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Krém s příjemnou lehkou vůní, aplikuji na obličej každý den pod make-up a občas i před spaním na noc. Krém je bohatý, ale snadno se vstřebává do pokožky. Již po dvou týdnech se mi zdálo, že je můj obličej a krk mnohem hydratovanější a skutečně trochu vypnutější a je na něm vidět méně vrásek. Za mě super.
    Bohdana
    27. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Účinky krému sú úplne super. Používam ho pravidelne a pleť je krajšia, vypnutá, zdravá. Som veľmi spokojná a odporúčam.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    14. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Luxusný krém, ktorý zanecháva pleť hebkú a takú vypnutejšiu, naozaj je po pravidelnom používaní vidieť rozdiel. Má veľmi príjemnú textúru.
    Kopie recenze od Adela z notino.sk
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Krém nepoužívám zatím dlouho, ale i přes krátkou dobu užívání hodnotím velmi kladně, pleť je vyživenější, pevnější a hydratovanější, za mě kvalitní krém.
    Daniela
    18. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Používám dlouhodobě společně s nočním krém a jsem víc, než spokojena, na pleti vidím výraznou změnu.
    Ylona
    13. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Krém sa stal čoskoro mojím obľúbeným. Pleť je znateľne vypnutejšia.
    Kopie recenze od Nikol z notino.sk
    30. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Luxusní záležitost, krém krásně voní a pleť je pružná a vyživená. Mám i noční a tato kombinace je perfektní :)
    Nina
    24. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Výborný krém, který rozzáří pleť, po použití je vyživená a zdravá. Krásně voní velká spokojenost
    Dana H.
    22. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Užívam skoro mesiac a výsledky sú poznať. Pleť je hebká, pevnejšia a viditeľne hydratovanejšia.
    Kopie recenze od Darina z notino.sk
    21. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Skvělý lehký krém, je vhodný i pro suchou pleť (jen ho dávám víc). Vyhlazuje jemné vrásky a je opravdu velmi výživný.
    Hana
    18. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Naprosto skvělý lehký krém skvělý pro mastnou pleť. Výborně funguje a skvěle vstřebává
    Jana S.
    11. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Krém sa mi veľmi páči, krásne hydratuje a vyživuje pokožku, ktorá vyzerá veľmi pekne a zdravo. Používam ho hlavne ako prevenciu proti vráskam.
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    11. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Krém krásne vyživuje a vypína pokožku. Je veľmi príjemný na pokožke, teším sa na dlhodobé výsledky.
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Krém je veľmi jemný k pokožke... Odporúčam ho
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    29. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Kvalitný produkt, skvelá konzistencia a príjemne vonia :-)
    Kopie recenze od Adriana z notino.sk
    28. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek