Přejít na hlavní obsah
Alavis Maxima GUMMIES Vitamin C+D3 tablety a kapsle na klouby, vaziva a kůži

Recenze Alavis Maxima GUMMIES Vitamin C+D3 doplněk stravy

tablety a kapsle na klouby, vaziva a kůži

Doplněk stravy ALAVIS MAXIMA GUMMIES Vitamin C+D3 obsahuje 60 žvýkacích tablet s kyselinou hyaluronovou a 30 kapslí s vitamínem C a D.

Koupit

Doplněk stravy ALAVIS MAXIMA GUMMIES Vitamin C+D3 obsahuje 60 žvýkacích tablet s kyselinou hyaluronovou a 30 kapslí s vitamínem C a D.

Koupit

Alavis Maxima GUMMIES Vitamin C+D3 recenze15

4.8
12
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. zloženie s kyselinou hyalurónovou a vitamínmi podporuje pružnosť pleti a zdravie kĺbov, vyhovuje mi táto forma
    Kopie recenze od Martin z notino.sk
    15. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Veľká spokojnosť s týmto produktom, má veľmi dobrú chuť.
    Kopie recenze od Patrik z notino.sk
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Skvele cukríky na väzy a šľachy. Určite super pre všetkých ktorí potrebujú kolagén a nebavia ich prášky. Cukríky dobre chutia, je dosť ťažké nezjesť celé balenie naraz.
    Kopie recenze od Pavla z notino.sk
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Užívám pro zlepšení pružnosti pleti. Bonbonky s HA mají příjemnou ovocnou chuť, takže se na ně vždy těším! Balení je doplněno o kapsle s vitamínem D a C. Vše s veganským složením. :)
    Nikola
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Používam ho už dlho, páči sa mi, že je vo forme cukríkov a nie prášku na miešanie. Mám pocit, že ma menej bolí koleno a tiež mám pocit, že sa mi menej lámu nechty
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Nemám ráda kloubní výživu v prášku, což je tady velká výhoda. A líbí se mi, že jsou k tomu navíc přibalené tabletky s céčkem a déčkem.
    Kamila
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Používám krátce, abych posoudila účinek, ale beru jako doplněk při problémech s klouby a oceňuji formu užívání, že nejsou jak klasické velké tablety.
    Kristýna
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Konečně doplněk stravy co nemusím polykat ale můžu ho kousat :) Nemám moc ráda prášky, rozpouštění kolagenu mě ne vždycky baví, takže je super že se dají posílit klouby i jinak. Chutná moc dobře, na vlasy je taky super, nehty rostou rychleji, takže za mě spokojenost.
    Marie
    8. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Po jeho užití pociťujem pozitívny vplyv na svoje kĺby. Používam ho už dlhšiu dobu a oceňujem jeho kvalitné zloženie. Športujem oveľa lepšie ako predtým.
    Kopie recenze od Filip z notino.sk
    7. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Keďže som vo veku, keď sa častejšie vyskytujú problémy s kolenami a kĺbmi, rozhodla som sa vyskúšať tento výživový doplnok od spoločnosti Alavis. Po jeho užívaní sa moje kolená cítia oveľa lepšie a šport mi nerobí žiadny problém. Vrelo odporúčam.
    Kopie recenze od David K. z notino.sk
    7. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Nie som veľkým fanúšikom želatínovej formy, nejako to pre mňa znižuje účinnosť. Čo však oceňujem, je to, že s balením dostanete ďalšie vitamíny, ktoré sú pre vstrebávanie kyseliny hyalurónovej veľmi dôležité. A pozor, chuť týchto cukríkov je návyková.
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Jsem ráda, že jsem měla možnost testovat, jelikož jsem začala mít problémy s koleny kvůli nadměrné zátěži u sportu. Začala jsem tedy suplementovat tento Alavis a jsem spokojená. Klouby mě bolí o hodně méně. Mám taky daleko lepší kůži a nehty. Co oceňuji je i to, že v balení najdete Vitamin C, který je důležitý pro lepší vstřebatelnost.
    Natálie H.
    1. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Velmi doporučuji! Využívám pravidelně a moje klouby se cítí lépe. Dále obsahují i vitamín C, kyselinu hyalurovonou a především jsou pro vegany.
    Martin
    29. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Tento doplnok stravy môžem odporučiť, balenie obsahuje okrem cukríkov aj kapsule s vitamínom C.
    Kopie recenze od Bára z notino.sk
    15. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Snadno se užívá, bonbonky mají super chuť. Cítím menší tlak v koleni, méně mi v něm lupe. Doporučuji užívat dlouhodobě :-))
    Adél
    15. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek