Přejít na hlavní obsah
Al Haramain Haramain Forever parfémovaný olej pro ženy

Recenze Al Haramain Haramain Forever

parfémovaný olej pro ženyKoupit
Koupit

Al Haramain Haramain Forever recenze17

3.5
7
3
2
1
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Opojná, zmyselná, vábivá. Vôňa vzudzujúca zvedavosť. Žiadostivosť. Nedá sa z nej nabažiť. Láka sa k nej vracať a presviedčať sa o jej uzasnosti. Orientálna vôňa nepôsobí vôbec tuctovo. Zanechava dojem. Nie je vtierava ani ťažká. Rozvíja sa postupne a dotvára moju ženskosť. Dodáva takú tajomnosť a pocit luxusnosti. Intenzita ani výdrž nie sú také bezkonkurenčné, ale nevedú si zle. Vzrušujúca je to slovo čo hľadám.
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    5. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nepekná vôňa
    Kopie recenze od Julka z notino.sk
    31. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Podľa recenzií som čakala ťažšiu, sladkú vanilkovú vôňu s kokosom no úprimne tieto dve hlavné zložky tam vôbec necítiť a ak by som mala povedať aká je tak vonia ako obyčajná voňavka z čínskeho obchodu ktorá vás nijako nenadchne a skôr urazí. Nepekná, nepríjemne ťažká vôňa, ktorá po dlhšie dobe vonia ako mydlo. Pre dámy 50+ určite áno, no pre mladú babu vôbec. Skôr odporúčam Al haramain dhahab. Vôňa pre mladé dievčatá ktoré krásne jemne prevonia ako vanilka s karamelom. Čakala som podobnú vôňu pretože zloženie je take iste iba sa líši kokosom ale na moje očkovania úplne iná vôňa.
    Kopie recenze od Mona z notino.sk
    31. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Príjemná
    Kopie recenze od Andrea z notino.sk
    8. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Kulička v parfému se těžce otáčí, nabírá málo vonného oleje. Vůně vydrží na pokožce cca hodinu. :-( Už tento produkt nekoupím.
    Věra L.
    18. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Nádherná
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    22. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Pěkná orientální vůně. Sladce koreněno-dřevitá. Já nejvíce cítím ylang-ylang, smetanu, orientální koření a santal. Připomíná mi léto u vody. Myslím, že nemá velkou projekci, ale na sobě ji cítím. Výdrž slušná.
    Helena
    10. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. uaaau obrovské prekvapenie ovocno kokosovo vanilková bomba , sladkosť vanilky a kokosu je krytá niečím ovocným broskyne ktoré tam rozoznávam a podľa zloženia figy, ktoré teda asi cítim a neviem pomenovať, je to unisex ale teda vidím hlavne ženu ktorá chce žiť tancovať snívať rozkvitať napredovať plniť si sny ( na veku nezáleží :) mimoriadna skôr letná vôňa zatiaľ ani jedna od Al HARAMAIN ( Badar, Milion, Angel ) nesklamala budem striedať
    Kopie recenze od Miriam z notino.sk
    1. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  9. nádherná vůně, se super dlouhou výdrží. Parfém je silný, nikoliv bolehlav. Vůně spíše na chladnější dny. Je to opravdu ženská vůně, žádný pánský akcent. Doporučuji spíše starším ženám.
    Zákazník z notino.cz
    12. října 2017
    Byla recenze užitečná?
  10. Neni muj styl. Vyber diky recenzim a velke zklamani.
    Zákazník z notino.cz
    12. května 2017
    Byla recenze užitečná?
  11. Neni muj styl. Vyber diky recenzim a velke zklamani.
    Zákazník z notino.cz
    12. května 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. Luxusní vůně, jen po vyjmutí z orig. krabičky se setřel okamžitě setřela. Ale musím podotknout že vůně je dokonalá, těžká, přesně co já používám, perfektní.
    Zákazník z notino.cz
    7. října 2016
    Byla recenze užitečná?
  13. Mě bohužel moc nenadchla,zřejmě jsem čekala něco jiného. A po aplikaci této vůně občas cítím mírné pálení,je po ní podrážděná pokožka.
    Irča
    6. července 2016
    Byla recenze užitečná?
  14. úžasná
    lenka
    19. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Silný parfém,,já cítím jasmín s vanilkou,výdrž luxusní na mě příliš sladká,ale moje kamarádka na této vůni doslova ujíždí.
    Zákazník z notino.cz
    6. listopadu 2015
    Byla recenze užitečná?
  16. Sytá vůně s velmi dobrou výdrží. Je hlavně sladká, trochu tropická, ale sladkost je mírně sražena typickými orientálními tóny - dřevitými, kořenitými, takže ve výsledku není vůně "přeslazená" a opravdu velmi příjemná při celodenním nošení.
    Zákazník z notino.cz
    29. října 2015
    Byla recenze užitečná?
  17. Forever - velmi sytá a výrazná, sladká vůně. Dominuje omamná vůně ylang-ylang a kadidlo, vůně pralinek, čokolády, koření a santalového dřeva . A také je cítit kokos. Pro někoho tak trochu cukrárna, ale krásná. Má obrovskou výdrž a je potřeba dávkovat opatrně. Doporučila bych ji spíše do chladnějších dní. Kdo nemá rád těžké omamné a výrazné vůně, ať hledá jinde. S touto vůní vás nikde nepřehlédnou.
    Zákazník z notino.cz
    16. srpna 2015
    Byla recenze užitečná?