Přejít na hlavní obsah
Afnan Supremacy Not Only Intense parfémový extrakt pro muže

Recenze Afnan Supremacy Not Only Intense

parfémový extrakt pro muže

Nejen intenzivní, ale také nebezpečně návyková. Taková je vůně, kterou vás obklopí parfémový extrakt pro muže Afnan Supremacy Not Only Intense. Nechte se přenést do jiného světa!

Koupit

Nejen intenzivní, ale také nebezpečně návyková. Taková je vůně, kterou vás obklopí parfémový extrakt pro muže Afnan Supremacy Not Only Intense. Nechte se přenést do jiného světa!

Koupit

Afnan Supremacy Not Only Intense recenze20

4.8
26
3
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Tento parfem je velmi silný a výdrž též velmi dlouhá
    Kokot
    3. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Kupované naslepo, a bol som príjemne prekvapený ! Zo začiatku je sice trocha chemicky citrónová, po chvíli to ale predje do príjemnej citrusovej vône, pôsobí sviežo ale vznešene. Porovnatelné s Creedom, teda až na ten začiatok.Veľa hudby za málo peňazí, za mňa odporúčam 👍
    Kopie recenze od Dominik z notino.sk
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. vona v nicom vynimocna, skor mi zapacha.....urcite pred kupou vyskusat....
    Kopie recenze od rados z notino.sk
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Kúpa na slepo podľa recenzií. Niečím mi pripomína D. Sauvage…každopádne je to mužná a pekná vôňa..priateľ spokojný..neľutujem
    Kopie recenze od Nikolka z notino.sk
    22. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Mne samotná vôňa skôr nesadla, ale v práci ju chválili. Pre mňa je príliš korenistá. Výdrž a intenzita sú však až extrémne. :D Veľmi pekný flakón a balenie.
    Kopie recenze od Andrej D. z notino.sk
    21. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Brutálna vôňa
    Kopie recenze od Ivan z notino.sk
    17. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Totálna vôňa!!!!
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    16. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Koupil jsem celý set na základě doporučení a jak uvádějí ostatní recenzenti, jde o velice originální a mužnou vůni. Celý set působí luxusním dojmem, flakón parfému je originální. Pokud uvažujete o dárku, nezklamete:-) Počáteční vůně je silně citrusová (pomeranč) a postupně nastupuje příjemná vůně kouře.
    Radek
    11. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Som očarený. Od prvého momentu. Exkluzívne balenie, luxusne vyzerajúci flakón a vôňa? Neskutočná. V dobrom slova zmysle. Vôňa úplne mimo všetkých, aké som doteraz mal. Výrazná, mužná, s výraznym podpisom krajiny pôvodu. Naozaj výnimočná.
    Kopie recenze od Michal z notino.sk
    9. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Takze pánové tohle je naprostá pecka
    Jiri
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Výnimočné balenie,žiadní taký som ešte nevidel,brutálna vôňa,dlho vydrži,na šaty aj za tri dní cítiť,vrelo doporučím kúpiť
    Kopie recenze od PETER S. z notino.sk
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Bomba ! Nič lepšie som doposiaľ nemal.
    Kopie recenze od Andrej S. z notino.sk
    1. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Iďem to kupovať na slepo, ale podla recenzii dávam 5* dopredu..Údajne to má byť Aventus X Hacivat vôňa...uvidíme
    Kopie recenze od Tomáš z notino.sk
    29. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Jednoducho perfektná ovocno-korenistá bomba! Je to síce klon Aventusu ale na steroidoch. Doposiaľ moja najlepšia kúpa, vonia úžasne.
    Kopie recenze od Roman M. z notino.sk
    28. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Nádherná vôňa a krásne balenie.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    25. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Spokojný
    Kopie recenze od Patrik z notino.sk
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Jeden z najlepších pánskych parfémov. Luxusné balenie, mužná, zaujímavá a netuctová vôňa, celodenná výdrž. Vynikajúci pomer kvalita / cena.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    30. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Okey nepíšem často recenzie ale keď som si tento parfém vyzdvihol osobne na predajni, tak na prvý dojem som bol úplne že wow. A toľko komplimentov koľko som dostal tak to pri žiadnom inom parféme sa mi nestalo. Dosť intenzívna a svieža vôňa s dlhou výdržou. Určite odporúčam.
    Kopie recenze od Adam z notino.sk
    28. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Nadherny obal. Realne nema inu konkurenciu v tejto cenovej kategorii. Odporučam aj ako blind buy. ;D
    Kopie recenze od Richard z notino.sk
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Náhodný výber ale neľutujem. Super výdrž. Odporúčam
    Kopie recenze od Dominik z notino.sk
    2. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?