Přejít na hlavní obsah
Adidas Fruity Rhythm toaletní voda pro ženy

Recenze Adidas Fruity Rhythm

toaletní voda pro ženy

Adidas Fruity Rhythm je sladká ovocně-květinová vůně pro ženy a dívky, které mají energického ducha. Vstupte do světa líbivých tónů vzrušení a radosti ze života. Opojně sladký parfém Fruity Rhythm vás sveze na vlně svěžesti toho nejšťavnatějšího ovoce a vonných květů. Zamilujte se do vůně Adidas a přivoďte si představy o krásném letním dni pod modrým nebem bez mráčku a hřejivých slunečních paprscích. Takové kouzlo se ukrývá ve vysoce praktickém flakónu, který ocení především aktivní a energické ženy.

-20 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Adidas Fruity Rhythm je sladká ovocně-květinová vůně pro ženy a dívky, které mají energického ducha. Vstupte do světa líbivých tónů vzrušení a radosti ze života. Opojně sladký parfém Fruity Rhythm vás sveze na vlně svěžesti toho nejšťavnatějšího ovoce a vonných květů. Zamilujte se do vůně Adidas a přivoďte si představy o krásném letním dni pod modrým nebem bez mráčku a hřejivých slunečních paprscích. Takové kouzlo se ukrývá ve vysoce praktickém flakónu, který ocení především aktivní a energické ženy.

Koupit

Adidas Fruity Rhythm recenze20

4.6
18
3
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Používám opakovaně, hezká vůně na léto.
    Iva B.
    1. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Podla mna za tu cenu uplne v pohode, ma aj celkom dobru výdrž a peknú vôňu.
    Kopie recenze od Patrícia z notino.sk
    7. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Krásné voní, ale nevydrží dlouho
    Kami
    12. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Bezva lehčí vunicka pro mladší ženy i slečny. Doporučuji.
    Jitka
    28. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Dárek pro dceru do kabelky. Vůně lehčí, ale spokojená dcera byla . Líbila se jí.
    Jitka
    28. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. super vôňa.........
    Kopie recenze od Viera V. z notino.sk
    23. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. dobrá...slaba výdrž
    Kopie recenze od andy z notino.sk
    11. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. krásně voní, příjemná letní vůně
    Lenka
    29. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. příjemná vůně
    marcela
    12. prosince 2017
    Byla recenze užitečná?
  10. Výkon odpovídá ceně, nelze čekat, že ji ucítíte ještě cestou z práce. Vůně je to moc příjemná, sladší, ale lehká a svěží, fajn na léto.
    Zákazník z notino.cz
    24. července 2017
    Byla recenze užitečná?
  11. spíše pro mladší slečny,ale vcelku příjemná hodně sladká vůně
    Zákazník z notino.cz
    9. července 2015
    Byla recenze užitečná?
  12. spíše pro mladší slečny,ale vcelku příjemná hodně sladká vůně
    Zákazník z notino.cz
    9. července 2015
    Byla recenze užitečná?
  13. Jinou vůni nepoužívám, je svěží příjemna ,a hlavně po jiných vůních mně bolí hlava,
    Zákazník z notino.cz
    16. března 2015
    Byla recenze užitečná?
  14. Osvěžující vůně.
    Zákazník z notino.cz
    31. prosince 2014
    Byla recenze užitečná?
  15. moje nejoblíbenější vůně spolu s natural vitality
    Zákazník z notino.cz
    21. prosince 2014
    Byla recenze užitečná?
  16. Svěží,sladká vůně,která nikdy neomrzí. Pokaždé,když si přivoním,mám hned lepší náladu.... Škoda,že je to jen toaletka,ale zase se můžu častěji navonět :-) Po cvičení používám bodyspray a taky super!! Prostě tato vůně je boží! x-)
    Zákazník z notino.cz
    9. srpna 2014
    Byla recenze užitečná?
  17. Nasládlá, energická a dívčí vůně. Evokuje mi jarní zahradu. Velmi dobrá na denní nošení. Cena je velmi příjemná, což se projevuje na výdrži vůně, jen cca 1-2 hodiny. Ale vůně je to krásná, pokud vám nevadí nutnost aplikovat znovu každé 2 hodiny, doporučuji.
    Zákazník z notino.cz
    7. dubna 2014
    Byla recenze užitečná?
  18. Zakoupila jsem úplně náhodou s přesvědčením, že mě do druhého dne omrzí, ale nestalo se - vůně je úžasně příjemná a sladká, spíše než ovocná působí květinově, ale přesto je lehká a svěží. Při každém přivonění doslova nabíjí energií a optimismem a den se hned zdá lepší. Jako každá toaletka vydrží málo, ale za tak krásnou vůni to stojí.
    Zákazník z notino.cz
    12. března 2014
    Byla recenze užitečná?
  19. krasna ovocno svieza vona, vydrzi dlho, ale je skor taka cukrikova cize pre niekoho kto ma rad sladkaste vone ako stvorena.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    13. listopadu 2013
    Byla recenze užitečná?
  20. Nádherná dívčí, svěží a příjemně sladká letní vůně, pro každou příležitost. Velikost flakónku je skvělá, vejde se téměř do každé kabelky. Tuto vůni miluji.
    Zákazník z notino.cz
    13. srpna 2013
    Byla recenze užitečná?