Přejít na hlavní obsah
ACM Duolys CE antioxidační sérum proti stárnutí pleti

Recenze ACM Duolys CE

antioxidační sérum proti stárnutí pleti

Touha po pleti bez vrásek může být jednoduše naplněna. Antioxidační sérum proti stárnutí pleti ACM Duolys CE zprostředkovává luxusní péči v oblasti omlazení pleti. Je dost silný na boj proti všem projevům stárnutí. Přestaňte řešit vrásky, linky, skvrny, pleť matnou, bez jiskry a ztrácející pevnost. Dejte šanci pleťovému séru Duolys CE.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Touha po pleti bez vrásek může být jednoduše naplněna. Antioxidační sérum proti stárnutí pleti ACM Duolys CE zprostředkovává luxusní péči v oblasti omlazení pleti. Je dost silný na boj proti všem projevům stárnutí. Přestaňte řešit vrásky, linky, skvrny, pleť matnou, bez jiskry a ztrácející pevnost. Dejte šanci pleťovému séru Duolys CE.

Koupit

ACM Duolys CE recenze13

4.8
11
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Príjemné sérum, ktoré zjednocuje pleť. Po dlhšom používaní je pleť pružnejšia. To, či dokáže eliminovať vrásky, zatiaľ nedokážem posúdiť.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    5. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Příjemné sérum, které hezky sjednocuje a projasňuje. Po delším používání je pleť pružnější.
    Katka
    5. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Krém navracia pleti pružnosť a jemné vrásky miznú.
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    6. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Krém redukuje jemné vrásky a pleť je pružnější.
    Gabriela
    6. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Moje první zkušenost s touto značkou a zatím super. Velmi se mi líbí dávkovač, který zajistí, že na pleť nanesu přesně to množství, které potřebuji. Malé balení mi vyhovuje i v tom, že při cestování nezabere moc místa.
    Aneta
    30. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Dostala jsem toto sérum jako dárek a velmi překvapilo. Pleť je po něm hladší, přiměřeně hydratovaná, vrásky jsou méně znatelné. Jsem spokojená.
    Marie
    30. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Sérum je moc príjemné a rýchlo sa vstrebáva. Pri dlhodobom používaní naozaj jemne vypína pleť.
    Kopie recenze od Ráďa z notino.sk
    30. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Zkusila jsem na slepo a jsem moc překvapená. Skvělé sérum, moc příjemné na pleti. Plní co slibuje, nejvíc oceňuji redukci pigmentových skvrn.
    Alena
    30. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Sérum se krásně nanáší, má příjemnou vůni. Dostala jsem darem a jsem moc spokojená
    Petra
    26. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Sérum se krásně roztírá a vstřebává. Pleť je po něm vypnutější. Doporučuji.
    Bára
    24. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Používám cca obden, když cítím a vidím, že pleť je unavená - nevyspání, začínající vrásky. Sérum se perfektně aplikuje, vstřebává a okamžitě cítím vyhlazení. Je skvělé, doporučuju.
    Hanka
    16. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Velmi dobře se aplikuje a pěkně voní. Pleť je krásně vyživená a mám pocit, že září. Používám ji každý den. Rozhodně doporučuji.
    Dagmar
    4. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Sérum jsem koupila mamce k narozeninám a moc jí to sedlo. Tvář jí to hezky vyživilo a zpevnilo.
    Zuzi T.
    4. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?