Přejít na hlavní obsah
4711 Original kolínská voda s rozprašovačem unisex

Recenze 4711 Original

kolínská voda s rozprašovačem unisex

Vymaňte se z každodenní rutiny a stresu s vůní, která vás nejen osvěží, ale také uvolní a revitalizuje. Kolínská voda unisex 4711 Original je již více než 200 let oceňována pro své pozitivní účinky na tělo, mysl i duši. Jedinečné složení z pečlivě vybraných ingrediencí a éterických olejů má úžasné relaxační účinky. Zahalte se do příjemného aroma, které vám vždy zlepší den.

Koupit

Vymaňte se z každodenní rutiny a stresu s vůní, která vás nejen osvěží, ale také uvolní a revitalizuje. Kolínská voda unisex 4711 Original je již více než 200 let oceňována pro své pozitivní účinky na tělo, mysl i duši. Jedinečné složení z pečlivě vybraných ingrediencí a éterických olejů má úžasné relaxační účinky. Zahalte se do příjemného aroma, které vám vždy zlepší den.

Koupit

4711 Original recenze20

4.4
44
11
4
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Je to kolínská, takže polívačka kdykoliv se cítíte unaveně nebo nekomfortně, v čekárně u doktora, v autě...atd. Vůně je krásná a nevydrží. To je její vlastnost. Pokud chcete ve stejném duchu silnější, tak Bright Neroli od Ferrari. Je naprosto unisex, ale má těžký flakon s těžkým víčkem a do kabelky není.
    AlenaH
    7. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Při vší úctě k originální značce je to citronový osvěžovač.
    Jan K.
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. nádherná kolínská
    rea
    17. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Voní jako mýdlo.přesně takhle jsou vždy navoněný německý bůchodci
    Mmm
    28. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Osvěžující a příjemná vůně pro muže i ženy.
    Janka
    6. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Túto kolínsku používam už roky v lete.
    Kopie recenze od Gabika z notino.sk
    21. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Naprostá spokojenost jak s kolínskou tak s ryclostí doručenía jednání se zákazníkem.
    Jaroslav
    13. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. klasika
    25. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Kupuji opakovane pro babicku, je s timto vyrobkem moc spokojena
    Martina S.
    27. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Je to moje oblíbená kolínská již po mnohá desetiletí. Jako osvěžení na léto je naprosto fantastická. Ano, je staromódní, ale to jí nic neubírá na kvalitě a příjemnosti.
    Irena
    11. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. 4711 Kolínská voda je vždy velmi osvěžující, i když v okolí nemáte žádné mýdlo nebo gel na ruce.
    PZ
    10. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Aromou mi to pripomina stare ruske kolinske vone. Zaujimava vona ale urcite nebude pre kazdeho. Vydrz vone trva asi hodinu, max dve, ale to je pri tomto druhu vyrobku normalne. O to je to lepsi je celkovy dojem, lebo po jej odzneni moze clovek aplikovat celodenny parfem. Viem si ju predstavit ako idealny produkt na aplikaciu po holeni, ked muz nechce voniat cely den jedinou aromou.
    Kopie recenze od Ján J. z notino.sk
    2. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Klasicka kolinska,hezka vune,mala vydrz
    Lucie
    1. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. nikdy nezklame
    marcela
    1. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Wow. Úžasně svěží. Cítím bezové květy, šeřík, konvalinky, čerstvě vymačkaný citron. Připomíná mi to staré holičství. Skvělá kolínská
    KUBA L.
    8. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Vůně je klasika. Použití pro každou příležitost, velmi osvěžující. Jsem s ní velmi spokojena, dělá pocit čistoty. Doporučuju každému.
    čížková j.
    9. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. Vždy OK léta používáme nikdy nezklame. Za mě UNISEXOVÉ.
    Petromila
    18. září 2018
    Byla recenze užitečná?
  18. Přitažlivá vůně
    Vlada
    17. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. Som spokojný, nabudúce kúpim zas toto.
    Kopie recenze od Peter z notino.sk
    2. dubna 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. Mně osobně vůně vůbec nevoní, skoro bych řekla, že je pro mne obtěžující. Mým chlapům se líbí a můj syn si ji vysloveně přál. Tak má pod stromeček velké balení.
    AN_JP_0xEEBB11B9911D0E413112A3986A575018
    7. prosince 2017
    Byla recenze užitečná?