Přejít na hlavní obsah
3INA The 24H Cream Eyeshadow krémové oční stíny

Recenze 3INA The 24H Cream Eyeshadow

krémové oční stíny

Váš oční make-up dovedou k dokonalosti oční stíny 3INA The 24H Cream Eyeshadow. Jejich vysoce pigmentovaná krémová textura se snadno nanáší, neslévá se do vrásek a umožňuje vytvořit líčení přesně podle vašich představ. Vytvořte si vysoce pigmentovanou linku nebo upoutejte pozornost precizně nalíčeným očním víčkem.

Koupit

Váš oční make-up dovedou k dokonalosti oční stíny 3INA The 24H Cream Eyeshadow. Jejich vysoce pigmentovaná krémová textura se snadno nanáší, neslévá se do vrásek a umožňuje vytvořit líčení přesně podle vašich představ. Vytvořte si vysoce pigmentovanou linku nebo upoutejte pozornost precizně nalíčeným očním víčkem.

Koupit

3INA The 24H Cream Eyeshadow recenze20

4.7
23
1
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Vyzerá to krásne. Má dobrú výdrž a ľahko sa rozmazáva.
    Kopie recenze od Júlia V. z notino.sk
    13. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Super oční stíny, vydrží na víčku celý den. Vypadají krásně i jako oční linka, jednoduše se nanáší zkoseným štětcem. Za mě naprostá paráda.
    Lucie B.
    18. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Krásné stíny, jednoduše se nanášejí a skvěle drží. ALE po několika měsících začaly nepěkně zapáchat, předpokládám že kvůli absenci konzervantů, a to si na oči opravdu dávat nechcete. Pokud je spotřebujete za čtvrt roku, pak je doporučuju, jinak ne.
    Simona C.
    14. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Som velmi spokojna. Kupujem si uz roky kremove tiene od MAC a povedala som si, ze vyskusam aj tieto. Velmi dobre drzia, nerobia hrudky, nehromadia sa v zahyboch viecka - nemam co vytknut. Mam odtiet 352 (krasny prirodzeny bronzovohnedy odtien) a 306. 306 je o dost svetlejsi, ako na obrazku - ale paci sa mi.
    Kopie recenze od L. z notino.sk
    12. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Tak tieto tiene sú fakt perfektné, výborne držia celý deň, mám 532 - dá sa naniesť ako linka, alebo roztrieť po viečku prstom/ štetcom, fakt odporúčam, rozmýšľam nad ďalšou farbou.
    Kopie recenze od ML z notino.sk
    3. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Koupila jsem odstín 532 a jsem nadmíru spokojená. Roztírám prstem a vydrží celý den. Používám také jako bázi pod sypké oční stíny.
    Tereza
    15. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Kúpil som si odtieň 532 a bol som nadmieru spokojný. Aplikuje sa veľmi dobre, šírim sa prstom. Vydrží celý deň, voľný používam aj ako podklad pod očné tiene.
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    15. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. "Nedrobí" se :)
    Pavlína P.
    13. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Skvěle drží i v bazénu.
    Kamila T.
    18. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Dobre sa nanáša a vydrží naozaj dlho, za mňa veľmi dobré :)
    Kopie recenze od Alica z notino.sk
    30. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Výborné oční stíny, výdrž mají také velmi dobru, doporučuji
    Adéla
    24. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Tieto tiene majú lepšiu výdrž ako klasické suché, vyzerajú lepšie a jednoduchšie sa používajú, nemám čo dodať!
    Kopie recenze od Jana H. z notino.sk
    18. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Krásné barvy a dobrá pigmentace. Doporučuju
    Nikol
    6. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Velice kvalitní oční stíny, krásné odstíny, vydrží celý den v perfektním stavu. Velice doporučuju
    Marketa
    6. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Nejlepší oční stíny. Barva, výdrž, množství. Už mám několik odstínu a vydrží fakt všechno.
    Vera
    27. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Nádherné tiene. Majú skvelú výdrž a nezaliezajú do vrások. Drží na svojom mieste.
    Kopie recenze od Simča z notino.sk
    16. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Nádherné stíny. Mají skvělou výdrž a nezalézají do vrásek. Drží na svém místě.
    Bára
    16. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Stíny jsou krásné! Je potřeba je nanést rychle, než se usadí a zaschnou, ale potom vydrží celý den. Pigmentace je super.
    Tamara
    14. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Vybrala som si bronzovo zlatý odtieň (532) a prekvapilo ma, ako pigmentovaný je tento očný tieň! Dobre sa nanáša a vydrží naozaj dlho!
    Kopie recenze od Kika K. z notino.sk
    13. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Vybrala jsem si bronzově zlatý odstín (532) a překvapilo mě, jak pigmentovaný je tento oční stín! Dobře se nanáší a vydrží opravdu dlouho!
    Sabča
    13. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?