Přejít na hlavní obsah
3INA The Blush kompaktní tvářenka

Recenze 3INA The Blush

kompaktní tvářenka

Dodejte svým tvářím svěží nádech jediným pohybem štětce. Kompaktní tvářenka 3INA The Blush obsahuje částečky odrážející světlo, které na kůži zanechají přirozený lesk. Díky jemné textuře se navíc snadno roztírá. 

-15 %s kódem FACE15
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Dodejte svým tvářím svěží nádech jediným pohybem štětce. Kompaktní tvářenka 3INA The Blush obsahuje částečky odrážející světlo, které na kůži zanechají přirozený lesk. Díky jemné textuře se navíc snadno roztírá. 

Koupit

3INA The Blush recenze20

4.8
26
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Krasna licenka, odtien 310 top prirodzeny svetly ruzovo-koralovy odtien, licenka je jemne pomleta, maslovita, obal kvalitny, matny. Nemam co vytknut. Urcite objednam aj ine veci na vyskusanie od tejto znacky.
    Kopie recenze od juliya z notino.sk
    18. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Dokonalé, už mám 3 odstíny. Krásná krabička a docela odolná, protože když jsem si vyzvedávala další dvě barvy, tak mi žuchly obě z metru a půl na dlažbu. Čekala jsem, že budou vysypané, ale obě byly naštěstí úplně nepoškozené. Konzistence je super a jde vrstvit, nesnáším tvářenky, kdy v první mini vrstvě je člověk jak Marfuša.
    Eva A.
    10. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Dobre se nanasi, na pleti vypada prirozene. Mensi pigmentace.
    B
    18. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Jedna z mojich top tváreniek, oceňujem hlavne celodennú výdrž.
    Kopie recenze od Darina z notino.sk
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Krásná, dlouho trvající tvářenka, nedělá fleky, dobře se nanáší na ostataní make up produkty.
    Dáša
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Tvářenka je velmi jemná a má nádherné odstíny, ale co je naprosto největší výhoda je to, že je absolutně matná, zcela bez třpytek, to je naprostá paráda.
    Natálie
    8. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Už nejaký čas je to moja obľúbená rúž. Má jemný lesk, dobre sa vrství a na pleti vyzerá krásne zdravo. Odtieň 310 je môj najobľúbenejší.
    Kopie recenze od Sára z notino.sk
    26. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Pěkná praktická tvářenka, co se dá hodit do kabelky a hlavně má pevný obal, který se jen tak nerozbije :)
    Anna
    26. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Skvele pigmentovaná lícenka, nosím ju každý deň.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    25. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Už nějakou dobu moje nejoblíbenější tvářenka. Má jemný sheen, dobře se vrství a na pleti vypadá krásně zdravě. Odstín 310 je můj favorit.
    Agáta L.
    24. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Veľmi sa mi páčia odtiene lícenky. Lícenka je dobre pigmentovaná a ľahko sa s ňou pracuje.
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    20. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Moc se mi líbí vzhled krabičky! Tvářenka je dobře pigmentovaná, ale je potřeba rovnoměrně nanést :) vydrží pak celý den
    Lucie
    20. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Krásně pigmentovaná tvářenka
    Barbora
    20. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Odtieň super, kvalita tiež, nemám jej čo vytknúť
    Kopie recenze od Barbora M. z notino.sk
    20. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Perfektní odstín, skvělý pro každodenní použití
    Monika L.
    20. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Skvelé! Skvelo pigmentovaná lícenka co mé bledé tvári dodá ihned zdravší vzhlad
    Kopie recenze od Karin z notino.sk
    13. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Super tvářenka, krásně pigmentovaná :) Stačí jí nanést maličko a dobře se zapracovává
    Darina M.
    13. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. S tvářenkou jsem spokojená, má hezký odstín a vydrží celý den.
    Ilona
    12. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Tvářenka má krásný odstín a moc pěkné balení.
    Eliška
    5. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Lícenka má krásny odtieň a navyše má moc pekný obal. Oceňujem taktiež vegánske zloženie.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    5. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek