


Alergeny | neobsahuje alergeny |
Alergeny – obsahuje stopy | podzemnice olejná, sezamová semena, skořápkové plody, oxid siřičitý a siřičitany |
Specifika a omezení | bez laktózy, bez lepku, bez konzervantů |
Velikost balení | Malé balení |
Kampotský pepř je pěstován v provincii Kampot nacházející se na samém jihu východoasijské Kambodži. Jedná se o oblast, která díky svému přímořskému klimatu a geologickým podmínkám umožňuje tamním farmářům produkovat pepř té vůbec nejvyšší kvality na světě. Ne nadarmo tento pepř získal chráněné zeměpisné označení, podobně jako francouzské šampaňské.
Nákupem získáte nejen pepř té nejvyšší kvality, ale také jistotu, že kupujete udržitelný a morálně odpovědný produkt. Červený pepř je získáván sklizní plně zralých pepřových zrn. Ta dozrávají do sytě červené barvy a jsou plná fruktózy, díky které má tento druh pepře svou jedinečnou chuť.
Červený pepř je díky svému ovocnému charakteru králem studené kuchyně. Hodí se do zeleninových salátů, rozumí si s rizotem, polévkami a nebojte se s ním experimentovat při přípravě sladkých dezertů či míchaných drinků. Spíše než s tmavým masem jej kombinujte s rybami či světlým drůbežím masem.
Vlastnosti:
- koření nejvyšší kvality
- direct trade podmínky zajišťují férové jednání s pěstiteli
- baleno v uzavíratelném sáčku Doypack