Tato kaše je kombinací dvou plodin původem z různých konců světa. Čiroku a rýže. Díky výběru surovin má zajímavou chuť. Obiloviny předem šetrně tepelně zpracujeme tak, aby se už nemusely vařit a kaše byla hotová za pár minut. Zachovají si však svou výživovou hodnotu. Rýži zpracováváme v její celozrnné podobě, ponechá si tak množství cenných nutričních látek, které bílá rýže již ztrácí - minerálů, vitamínů či vlákniny.
Způsob přípravy:
Čirokovou kaši si můžete připravit podle svých vlastních představ. Je jen na Vás, čím si ji ochutíte nebo jak bude hustá. Vy si volíte, čím si ji osladíte a jak sladká bude.
Pár tipů pro její přípravu:
- kaši lze míchat s horkým mlékem, ořechovým mlékem (kokosovým, mandlovým, aj.), rostlinným mlékem, ale i s vodou či jogurtem
- ke slazení není jen cukr, nabízí se med, javorový sirup, obilné sirupy apod., ale přirozeně nasládlou chuť má i běžné mléko
- ke kaši se hodí všechny druhy ovoce, nejlépe čerstvé, dobře ochutí i sušené
- hodit se může i trocha koření, skořice je samozřejmostí, ale vyzkoušet lze třeba špetka hřebíčku a jiné
- nesmíme zapomenout na oříšky a semínka
- pro mlsné jazýčky můžeme přidat kvalitní čokoládu či domácí zavařeninu
- nezapomeňte, že si hustou kaši můžete připravit i "na slano", pak se do ní hodí třeba nějaké zelené bylinky nebo česnek
- Kaši si můžete připravit doma, na návštěvě s přáteli, nebo třeba na cestách. Prostě všude, kde budete mít po ruce čirokovou kaši
Chraňte před přímým slunečním světlem. Uchovávejte při teplotě do 30 °C. Výrobce/Dovozce: NOMINAL CZ OBCHODNÍ s.r.o., Vídeň 6, Velké Meziříčí, 59401, Vysočina, Česká republika Uchovávejte uzavřené.