Forma | prášek |
Režim výdeje | doplněk stravy |
Alergeny | mléko |
Alergeny – obsahuje stopy | neobsahuje stopy alergenů |
Druh proteinu | mléčný |
Podíl bílkovin | nad 40 % bílkovin |
Příchuť | vanilka |
Specifika a omezení | bez lepku, bez přidaného cukru, bez konzervantů |
GreenFood Nutrition Low Sugar Protein Pudding, instantní směs pro přípravu chutného pudingu s vysokým obsahem bílkovin (až 57 %) a s nízkým obsahem cukru. Příprava dezertu je rychlá a bez vaření!
I při vysokém obsahu bílkovin se vynikající chuti podařilo dosáhnout bez užití stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat. Proteinová složka je tvořena ze syrovátkového proteinu Lactomin®. Pro zahuštění dezertu je použit výhradně nativní (existující v přírodním, přirozeném a neovlivněném stavu) kukuřičný škrob MERIGEL®. Pudink je obohacen o prospěšnou vlákninu zvanou inulin, která představuje podporu správné funkce trávicího traktu. Jejím hlavním účinkem v trávicím traktu je prebiotické působení, kdy je zdrojem potravy pro střevní bakterie. Inulin tak napomáhá udržovat střevní bakterie v optimální rovnováze.
Výhody Low Sugar Protein Pudding:
- příprava bez vaření
- pouze 178 kcal v jedné porci
- low carb = nízký obsah cukrů
- až 19 g bílkovin v každé porci
- bez lepku
- Počet g: 33
- Toto množství rozmíchejte v mléce o objemu 150-200 ml.
- Nechte pár minut odstát.
- Užívejte 1× denně.
- Postupujte podle instrukcí na obalu.
- Výrobek mohou užívat těhotné a kojící ženy pouze po konzultaci s lékařem.